Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučení veterinární ordinace

Od: anetak odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat zda nevíte o nějaké opravdu dobré veterinární ordinaci Praze. Nejlépe na Praze 8 nebo 9, ale zas až tolik na tom nezáleží.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

flip
hodnocení

0x

Za sebe můžu doporučit Zelenou Lišku - ale Praha 4, mezi Pankrácem a Budějovickou.

Jinak Praha 8 - když jsem tam bydlela, chodili jsme ke Svobodníkovi - docela známé jméno, ale hrozně dlouhé čekání veterina-svobodnik.cz/... .

Případně pak klinika Erika v Libni - tam to začalo na pohotovosti, pak i normálně :) vet-klin-erika.cz/...

Přeji hodně štěstí a co nejméně návštěv :)

anetak
hodnocení

Ke svobodnikovi právě, že chodím, ze začátku jsem byla velmi spokojená ... ale pak jsem vždycky narazila na velmi nepříjemného veterináře, ke kterému už chodit prostě nechci ... takže vždycky koukám, kdo z nich tam má službu a v Libni tu znám taky a tam nejsou špatný, o tý taky přemýšlím...

danae*
hodnocení

0x

Jezdím s kočičáky sem veterina-parnik.cz/... , nevím jak kočičáci, ale já jsem spokojená.

joudic*
22.03.13 00:36
hodnocení

0x

zbraslav

pb®
hodnocení

0x

Veterina Kolmá vetkolma.cz/...

cookie*
hodnocení

0x

Dobrý den, co mohu doporučit, je veterinární klinika Na Hůrce (www.vets4pets.cz). Je velmi kladně hodnocena i na webových stránkách www.kralici.cz, pokud se zeptáte v diskuzi, určitě bude známa pro lidi žijící v Praze. Já mám POUZE kladné zkušenosti. Mám psa s část. luxací pately (pudlík, 4 roky), byla jsem s ním na veterině ve Stodůlkách u cvičáku HafBO a tam ho jen prošmatali a řekli, ať se objednáme na operaci, kt. bude stát kolem 10.000 Kč + si máme koupit kloubní výživu. Pak jsme projistotu zašli na vet. kliniku Na Hůrce, kde ho vzali pod RTG, ukázali snímky, pohmatali, řekli, jak patela funguje a co si myslí o patele u psa, vyptávali se nás, jak se chová, zda nekňučí etc etc etc. Veterinářka nám řekla, že operace není nutná, že kdyby byla, je možné ji udělat kdykoliv a že máme přijít na kontrolu za rok. Řekla nám, že to vypadá spíš, že má málo hluboký důlek na čéšku, která když pes pohne kloubem do ní 100% nezapadá, tudíž při pohybu pes "povyskočí" nohou. Má pravdu. Už je to 2 roky od jejich diagnózy a pes pořád funguje. Chodím tam i s králíčkama a jsou tu výborní veterináři. Na jejich stránkách najdete také online poradnu :) doporučuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]