Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat zda nevíte o nějaké opravdu dobré veterinární ordinaci Praze. Nejlépe na Praze 8 nebo 9, ale zas až tolik na tom nezáleží.
Za sebe můžu doporučit Zelenou Lišku - ale Praha 4, mezi Pankrácem a Budějovickou.
Jinak Praha 8 - když jsem tam bydlela, chodili jsme ke Svobodníkovi - docela známé jméno, ale hrozně dlouhé čekání veterina-svobodnik.cz/... .
Případně pak klinika Erika v Libni - tam to začalo na pohotovosti, pak i normálně vet-klin-erika.cz/...
Přeji hodně štěstí a co nejméně návštěv
Dobrý den, co mohu doporučit, je veterinární klinika Na Hůrce (www.vets4pets.cz). Je velmi kladně hodnocena i na webových stránkách www.kralici.cz, pokud se zeptáte v diskuzi, určitě bude známa pro lidi žijící v Praze. Já mám POUZE kladné zkušenosti. Mám psa s část. luxací pately (pudlík, 4 roky), byla jsem s ním na veterině ve Stodůlkách u cvičáku HafBO a tam ho jen prošmatali a řekli, ať se objednáme na operaci, kt. bude stát kolem 10.000 Kč + si máme koupit kloubní výživu. Pak jsme projistotu zašli na vet. kliniku Na Hůrce, kde ho vzali pod RTG, ukázali snímky, pohmatali, řekli, jak patela funguje a co si myslí o patele u psa, vyptávali se nás, jak se chová, zda nekňučí etc etc etc. Veterinářka nám řekla, že operace není nutná, že kdyby byla, je možné ji udělat kdykoliv a že máme přijít na kontrolu za rok. Řekla nám, že to vypadá spíš, že má málo hluboký důlek na čéšku, která když pes pohne kloubem do ní 100% nezapadá, tudíž při pohybu pes "povyskočí" nohou. Má pravdu. Už je to 2 roky od jejich diagnózy a pes pořád funguje. Chodím tam i s králíčkama a jsou tu výborní veterináři. Na jejich stránkách najdete také online poradnu doporučuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.