Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebovala bych poradit ohledně granulek pro psy. Už delší dobu se snažíme najít to pravé pro našeho psa (máme jacka russella) a zatím se nám to nedaří. Je to mlsoun, takže mu jen tak něco nechutná Už jsme vyzkoušeli Orijen (rybí i štěněcí - měl po něm šílené průjmy), Pro Plan (ten nejenže mu nechutnal ale měl průjmy), Brit Care (ten mu nejel ani štěněcí), Taste of the wild (máme jehněčí, zezačátku mu moc chutnal ale teď už to je horší), Artemis (ten už od začátku nežral a já mám podezření, že to bylo kvůli velikosti granulí - moc malé), Royal Canine (papal jako štěňátko ale měl po něm průjmy)... Teď jsem narazila na tyto granule : dogdog.cz/... nemáte s nimi někdo zkušenost? anebo pokud máte vyzkoušené opravdu kvalitní krmivo s velkým procentem masa, prosím o doporučení
Zkoušeli jsme krmit i BARFem, byl štěstím bez sebe protože miluje čerstvé maso, ale šíleně nám po něm hubnul a měl ošklivou srst, asi jsem nedokázala odhadnout krmné dávky a složení (knihu jsem četla).
Děkuji
Já krmím granulemi Hills (mopse) a nemůžu si vůbec stěžovat. Značky, které uvádíte jsem zkoušela taky a podobná zkušenost. U Orijenu má hodně psů průjmy, tam je toho masa až moc a Proplan naopak maso skoro žádné a samé obiloviny. Jinak všimla jsem si že hodně kupujete jehněčí. Tahle příchuť našim nejede vůbec. U nás je v kurzu kuřecí maso.
Děkuj za radu je fakt, že hills jsme ještě nezkoušeli,někdo mi říkal, že se tam hodně platí za značku, ale asi ho vyzkoušíme a uděláme si názor podle spokojenosti pejska
K tomu jehněčímu, kupujeme ho až poslední dobou. Jak byl náš malý malý, kupovali jsme jen kuřecí a pak už nám ho nechtěl žrát, proto jsme přešli na jehněčí. Třeba rybí nám nežere vůbec (ale lososvý olej miluje i čerstvé syrové rybí maso má rád), kuřecí granulky míchané s krůtíma měl teď nedávno a museli jsme ho hodně přemlouvat aby je sežral, přitom syrové kuřecí maso miluje (hlavně kuřecí křídla)
Ohledně toho BARFu, ono se musí vydržet, než si to tělo na novou stravu zvykne. Tady je dobrá stránka: barfclub.eu/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.