Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zácpa morčátka

Od: morce98 odpovědí: 6 změna:

Mám morčátko a nemůže se vfykadit snaží se, ale nejde jí to včera jsem jí dala okurku a dnes jablko a furt jí to moc nejde mohla bych jí dát do vody projímadlo?

výtka
Upozornění od sys clayman 11. 03. 2013 18:39:43
a taky je zbytečné zakládat novou otázku, stačí doplnit původní...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

0x

Být Tebou, zavolám na veterinu a zeptám se tam. Tohle je špatně, může mít velký problém a potřebuje pomoct! Odborně!

susenka*
hodnocení

0x

Dej mu hodně krmení, ve kterém je voda. A taky mu zkus dát lžičku oleje(olivového třeba)

doplněno 11.03.13 18:37:

Ale běž opravdu k tomu veterináři.

zepe*
hodnocení

0x

sites.google.com/... tedy je problém popsaný ale rychle než exploduje

martinxx1

A co mléko?*smich*

morce98
hodnocení

Děkuji za pomoc nakonec jsem šla radši k veterináři a dal jí kapičky, ale mám ještě morčátko a je v králikárne (samo) může tam bít když je zima a mráz? Dávám mu teplou voodu a hodně slámy a sena stačí to?

susenka*

Pokud je zvyklé na venek už od léta a máte tam teplíčko( tedy dostatek slámy a sena ), tak tam může pohodě být. :)

doplněno 13.03.13 18:22:

* tam teplíčko

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]