Nejste přihlášen/a.
Léčite někdo vašeho pejska tabletama na klouby?Naše Labradorka má problémy z klouby, veterinář nám doporučuje jen vitaminové doplnky.Existuji pro pejsky nějaké tablety i od bolestí.Díky za rady a názvy léčiv.
Také jsem to řešila . Náš 8mi letý LB má na levé zadní displasii č. 2. Těžko se zvedal , skok na gauč si 2x rozmyslel, do schodů se moc nechtělo. Dávala jsem Alavis , pak mi vet doporučil granule Hills Prescription j/d. Po cca čtyřech týdnech jsem pozorovala na psovi rapidní změnu . Pohyblivý , akčnější , zase začal zlobit , prostě ho nic nebolelo. Už tím krmím asi dva roky a žádné vitamíny nemusím přidávat.Pravda, jsou trochu dražší , ale hlavně , že nekulhá a do schodu vyběhne jak čiperkaa když jsem si spočetla kolik jsem dala za vitamíny , tak to až tak velký rozdíl není.Kdybyste je chtěla vyzkoušet , tak si kupte dietní, po těch nedietních mi začal nabírat na váze. Pokud chcete víc informací , tak mi napište do vnitřní pošty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.