Nejste přihlášen/a.
Poradí mi někdo ,co pomůže staršímu psíkovi na srst?Dáváme mu vitamíny do krmiva,ale letos mí srst krubou a mastnou.Je to pes venokví,jen přes noc je uvnitř.Je dlouhosrstý. Děkuji
O jaké rase a jak velkém psovi je řeč? Koupáte, čím a jak častou? Já bych s vylepšováním stravy byla mnohem opatrnější. Jestliže dáváte vitamíny do žrádla, předpokládám, že se o psa dobře staráte a stravu má dobrou. Ta změna srsti může být z mnoha důvodů naprosto jiná - hrubá, mastná. Může to být tím, že je nedobré ovzduší a tělo se brání. Já, ve dnech, kdy je smog, také mám vlasy mnohem rychleji mastné a musím je častěji mýt. Je také možné, že jste vitamíny předávkovali. Nepíšete, o jaké vitamíny se jedná a v jakém množství je pes dostává. A čím krmíte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.