Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kastrace morčete

Od: morce12 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den chtěla jsem se zaptat jestli můžu nechat vykastrovat samečka morčete ve věku 7 měsíců? Děkuju

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

zde je něco z morčecí poradny

Dobrý den,
mám cca 6ti týdenního samce morčete. Chtěla jsem se zeptat, v jakém věku by byla vhodná jeho kastrace (sdílí jednu klec se samičkou stejného věku) a jaká je cena tohoto zákroku u vás na klinice.
Předem děkuji za odpověď.

Odpověď

Dobrý den. Kastraci smečka morčete bych doporučil ve věku 4-6 měsíců. Její cena na naší klinice je cca 500kč.
MVDr. Ondřej Mikulica

morce12
hodnocení

Mockrát děkuji..:)

raduze

dobri den ja bich potrebovala poradit kdis moje morcata kluk a holka zdilej spolu klec a chi je mit spolu jakou kliniku bi sjte doporucil na kastraci okolo praha dekuji jonasova radka

hodnocení

0x

Tak morče dospívá velice brzo,ale také je hodně náchylné na stres( a může umřít na šok) a naše doktorka jeho kastraci např.vůbec nedoporučila.Rozumnější je morčata oddělit jen mřížkou,aby na sebe dobře viděla,ale nemohla se pářit.Případně pokud by to vypadalo že se hodně trápí že k sobě nemůžou,tak je dát někam dál od sebe.To je ale jen můj názor.Případně si vzít k holce další samičku a klukovi pořídit kámoše.*palec*

hodnocení

0x

Tak nevím,morče má pořizovací hodnotu 50-150kč,na vesnici je seženete i zadarmo a dávat je kastrovat?Za 500,-?To mi připadá trochu ,,přitažené za vlasy,,jen můj názor.

milan5

To je vidět, že jste morče nikdy jako mazlíka neměl(a).. Nikdy bych ho nenechal kastrovat u nějakého felčara jen proto, že to je levné.. Ale u někoho, kdo morčatům rozumí, má s nimi zkušenosti a dobré vybavení a je tedy mnohem větší šance, že to "pacient" bude snášet o hodně lépe, tak bych neváhal sáhnout do kapsy i o násobky výše uvedené částky.. Jen můj názor

hodnocení

0x

Morčata jsme měli 3. Sameček Pepík se dožil 3 let a toho jsem opravdu hodně obrečela a 2 samičky a ty se dožily jen 1,5 a 2 let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]