Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde dát psa na měsíc - útulek?

Od: niikolqa* odpovědí: 16 změna:

zdravím, chtěla jsem se zeptat jestli nevíte jestli funguje utulek pro psy tak že bych tam na měsíc dala psy a pak bych si je vzala zpátky? ... Dostala sem se do těžké životní situace a ted kde bydlím tady psy nemužu mít...potřebovala bych je někam na chvili dát a pak si je vzt zpátky...

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

1x

Prosím Vás, neptejte se po cizích lidech, které neznáte a zavolejte do útulku a odvezte je tam. Tam budou spolu, uvidí je veterinář, nebude jim spolu tak smutno a až si vyřídíte problémy, vemete si je zpět. Stejně to bylo neuvážené, brát si dvě štěňátka a nemyslet více dopředu. Do útulku je můžete chodit venčit, nosit jim pár piškotek i ostatním psíkům a pak si je zase vemete. - pt

ladaadal*
hodnocení

0x

Ať je dáš kam je dáš, budou po tobě chtít finance na žrádlo a starání se. To bych se spíš pozeptal po známých nebo po nějakém milovníku psů, v útulku se jim nebudou moc věnovat a bude to pro ně trauma. Jakou máš rasu a kolik jich máš?

niikolqa*
hodnocení

finančně bych se sněkym dohodla...po známych od nich jsem 500 km bohužel tak to nejde...mám 2 psy... Cane Corso a křížeeho zl.retrívra...chci je dát na chvili někomu... ale nikdo mi je nepohlídá :( :( tak mě napadl jedině utulek :(

jakoola*
hodnocení

0x

co nějaký hotel pro psy? Určitě by se dala domluvit individuální cena , a můžete za nima chodit.

niikolqa*
hodnocení

hotel pro psy tam budou chtit nejake penize predem :( a to ja bohuze ted nemam :(

hodnocení

0x

No i kdybys našla útulek, kde by Ti psy pohlídali, tak tam bys také musela dát peníze předem (na žrádlo).

Evidentně nemáš peníze... Píšeš psa, a potom psy... To není legrace, se v dnešní době pořídit psy, to je zopodvědnost. Ale to teď asi víš, to Ti asi nemusím přisypávat sůl do rány, že... Zkus se pozeptat po kamarádech, spolužácích, určitě nějaké máš, a umístit u každého jednoho psa, dva psy si těžko někdo vezme.

Zkus po okolí vylepit plakátky, zda by se někdo na čas neposataral - je spousta osamělých lidí, kteří by si psa na čas, možná na trvalo vzali. (Nevím, ale nějak mám pocit, že se těch psů chceš (potřebuješ) zbavit natrvalo.)

niikolqa*
hodnocení

psu se zbavit nechci! ty psy mám od štěnátka jsou pro mě strašně duležití ale v teto situaci nevím jak pokračovat dál :(

jakoola*
hodnocení

0x

Zkusmo jsem se podívala na web, ceníková cena je kolem 150 kč na den včetně žrádla.Což je na měsíc cca 9000 kč za oba psy. Když si dojednáce slevu na dva psy a dodáte vlastní granule , tak to zase není tak hrozné.

niikolqa*
hodnocení

No nemám peníze abych měla kde bydlet na tož abych dala 9 000 pro ubytování pro psy... kdybych měla ty peníze tak si seženu garsonku a psy si vemu sebou.

bizon*

Dobrý den, psi jsou oba nebo fena pes? Kastráti?

niikolqa*
hodnocení

Dobrý den, oba dva jou nekastrování pejsci

nicozjb*
hodnocení

0x
můžete napsat odkud jste?
doplněno 02.03.13 20:30: pt nikdo neví co bude zítra to by jsme nemohli mít ani děti
doplněno 02.03.13 20:59: jo a víte dokolika podnájmů mě nechtěli vzít s dcerou? ano pridavky nejsou ale třeba u nás na sokolovsku je útulek kde v tomto případě by pomohli.

pt®

To je sice pravda, ale pokud nemám jistou střechu nad hlavou, tak musím předpokládat, že mně třeba ani do podnájmu s psíky nevemou a na psíky nemáte přídavky ani sociální podporu. - pt

doplněno 02.03.13 21:02:

Ano, proto také radím útulek.

niikolqa*
hodnocení

Jsem z Prahy... Podnájem se už potom najde do ktereho si je mužu vzít. stačí hledat.

Nikolko, já vám nechci ještě více přidělávat těžkou hlavu, ale vy otázku psů neřešíte správně. Nemáte peníze na žrádlo pro psy, když je ustájíte u někoho a potom napíšete, že "se už potom podnájem najde". Nedělejte si iluze. Nenajde se! Musíte ho najít vy! Musíte ho zaplatit penězi, které neseženete, ale vyděláte! *hej*Musíte si uvědomit, že od nikoho, NIKOHO nedostanete peníze zadarmo, jen tak, že má někdo potřebu pomoci vašim psům, na kterých vám velice záleží a kteří jsou pro vás důležití. Musíte si promyslet a uspořádat svůj život, tak, abyste měla vy i vaši psy střechu nad hlavou a co do huby. Nemůžete počítat s tím, že se něco najde, něco sežene, něco přiletí. Asi je nás dost, kteří bychom vám rádi pomohli, ale každý z nás má dost práce sám se sebou, se svými složenkami, se svými platbami a se svým příjmem, který toto jakžtakž pokryje. Něco se samo nestane!*hej*Hledáte pomocnou ruku? Najdete ji na konce svého ramene. Musíte se spolehnout sama na sebe a vyřešit si všecko sama! Takhle to v životě chodí a tak to máme všichni.

doplněno 03.03.13 17:02:

Nedá mi to, musím se vrátit. *hi* Jen tak, od stolu budu házet čísla, ano? Kolik si myslíte, že zaplatíte za podnájem? Nějakých 7.000-8.000? Za zařízený? *sok*Krmení pro psy: 500 kč. Pro Dorku mě výjdou granule 250 kč a myslím, že ikdybyste vařila, levněji pro tak velká plemena nepořídíte. A když budete krmit nedostatečně, nedobře, tak to zaplatí zdravím. *sok* Jízdné na měsíc, kolik stojí v Praze? Počítejme 500 kč *sok* Drogerie: mýdlo, prací prášek, šampon, toaletní papír, vložky: 150 kč? *sok* telefon: 300 kč.*sok* To jsme na nějakých 9.000 kč. A to jste si ještě nekoupila ani chleba. Můžete se hooodně v jídle uskrovnit, ale nedostatek správné výživy, nedostatek vitamínů se časem projeví. To si pište! Kolik za oblečení? Nějaké oblečení, boty, také chvíli vydrží, ale až to dojde?! Tak bude nedobře. To si vůbec netroufnu uvažovat, že v práci budete muset vypadat alespoň trošku k světu.*hej*Kolik si myslíte, že když práci seženete, vyděláte? Jen tak pro zajímavost, vezměte si papír a tužku a udělejte si nějakou finanční rozvahu. *hej*A už nikdy ani nemyslete, ani neříkejte: "To se sežene, to se zaplatí"

nicozjb*
mám tam známeho s chovnou st zkusim se zeptat a co se práce týče jestli máte čist rejstřík dělá hlídače se psy taky se poptám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]