Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neklidný kocourek

Od: doone odpovědí: 9 změna:
Zdravim, mám kocourka je mu cca rok. Posledních pár dní je neklidnej, nemazlí se, míň žere a celou noc chodí po domě a mňouká že chce jít ven.V noci ho nechci pouštět. Ven chodí volně ale jen přes den. Do teď nebyl problém a celou noc v klidu spal. Neznačkuje alespoň ne doma. Nevíte co s nim muže být? Vykastrovanej neni ale v blízké době ho asi dám vykastrovat. Myslíte že to pomuže?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

No jo - vypadá, že kocourek poznal ´blížící se´ jaro - míň žere, je neklidný, láká kočky...

Kastrace tyto projevy ukončí.

hodnocení

2x

jaro se blizi tak hormony ho nabudili na rozmnozovani ... urcite kastrovat

hodnocení

2x

Honem a rychle objednat na kastraci. Když jednou začne značkovat, bude problém odnaučit ho, ikdyž bude vykastrovaný. A to je peklo! Poznačkovaný byt, to je něco strašného. *cert*nehledě na jeho rozpoložení. Cvičí s nim hormony. Honem volat veta a objednat!

hop®
hodnocení

0x

Jojo, jaro a puberta...

Také se přikláním ke kastraci...

youngman*
hodnocení

0x

kastrace je týrání zvířátek

suchy*

a zodpovědnost ti nic neříká ty ekoteroristo?

youngman*

radši nezodpovědnost než ubližování ty hlavo..

doone
hodnocení

Dekuju vám za rady, dám ho vykastrovat co nejdřív.

hodnocení

0x

Kocouři,které jsme měli my i moje babičky i moje tchýně a mohli chodit volně ven,tak v bytě neznačkovali.Ale stávalo se,že se třeba na týden ztratili.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]