Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pořídila jsem si chameleona jemenského, jako vitamíny používám Roboran H, ale nejsem si jistá jaký druh vápníku přesně koupit. Někdo radí dražší Biomin H, někdo zase levnější Plastin, tak já nevím. Má někdo zkušenosti s oběma? Je v nich nějak rozdíl? Děkuji moc za reakce.
Robiran je prima, a vápník ych brala ten Plastin, také jsem ho měla a byla jsem spokojená. Biomin je skoro to samé, jen o dost dražší. Oba preparáty mají ten samý podíl vápníku.
doplněno 27.02.13 16:28:"Roboran", "bych"
Koukám, potřebuji novou klávesnici
Ať se chamíkovi daří
Repti Glo 10 není dobré, je to silné UV určené pouštním druhům... chamík je z tropů, pro něj se doporučuje maximálně Repti Glo 5, ale hodně teraristů na RG dost nadává, že mají chamíci opuchlé oči, že jsou s tím problémy a kdesi cosi. Moc se to nedoporučuje - pokud ti to doporučili někde ve zveráči, tak bych se ani nedivila. Pokud umíš AJ, počti si tady chameleonforums.com/...
Dobře se o celkovém chovu píše zde tp-faq.reptile.cz/...
no já jsem koupil biomin h , velkou krabičku a vydržela mi 5 let takže to že stojí myslím 120Kč mě už nezabije . Teď už dojíždím druhou a chamík má okolo 9-10roků.
Jako krmivo doporučuju šváby, jsou naprosto super. Nesmrdí, nejsou hluční, sežerou všechno, nežerou se navzájem, neutíkají a množí se jako švábi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.