Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porod feny - biewer jorkšírky

Od: ivy5® odpovědí: 2 změna:

co vše jste opravdu k porodu potřebovali-tedy co mít nachystané(nutno kupovat něco extra co doma běžně nemáme?-samozřejmě mám pročteno a vypsáno smad vše co jsem na internetu našla,ale ještě si to chci naposledy ověřit dle vašich konkrétních zkušeností.Děkuji moc.

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku
Na přání autora...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kratast*
hodnocení

2x

nuzky, deky hadry ...

ale myslim si ze se rano proberete a uz tam budou myšáci pískat. fena si vse obstara sama.

hodnocení

No mám v plánu ji celou noc hlídat,už jsem si kvůli tomu přehodila spaní.dcera měla hlídat pak,ale bohužel je nemocná-tak jedině když už dopoledne odpadnu a usnu tak nevim-to už mě pak neprobudí ani kulomet,ale nechci připustit,aby na to byla sama,hlavně vet i říkal,že by měla sníst jen jednu placentu,ostatní jí nedovolit,jinak že by byl průjem.Tak musí bát pod kontrolou.Takže snad si vybere vhodný čas :)

.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]