Nejste přihlášen/a.
co vše jste opravdu k porodu potřebovali-tedy co mít nachystané(nutno kupovat něco extra co doma běžně nemáme?-samozřejmě mám pročteno a vypsáno smad vše co jsem na internetu našla,ale ještě si to chci naposledy ověřit dle vašich konkrétních zkušeností.Děkuji moc.
2x
nuzky, deky hadry ...
ale myslim si ze se rano proberete a uz tam budou myšáci pískat. fena si vse obstara sama.
No mám v plánu ji celou noc hlídat,už jsem si kvůli tomu přehodila spaní.dcera měla hlídat pak,ale bohužel je nemocná-tak jedině když už dopoledne odpadnu a usnu tak nevim-to už mě pak neprobudí ani kulomet,ale nechci připustit,aby na to byla sama,hlavně vet i říkal,že by měla sníst jen jednu placentu,ostatní jí nedovolit,jinak že by byl průjem.Tak musí bát pod kontrolou.Takže snad si vybere vhodný čas ![]()
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.