Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepši akvaristika ve frýdku- místku

Od: lukas321® odpovědí: 2 změna:

A už zase potřebuju poradit,mam nové akvarium nevim kde sehnat rybičky ve frýdku-místku jsem obeše všechny zverimexý ale moc se mi to tam nelibilo protože v každem zverimexu jsem viděl buď plíseň v akvariu nebo přimo jsem poznal nemoc např.krupičku,infekční vodnatelnost atd, neznate nejaky zverimex v okolí o kterém víte že tam prodavaji zdrave rybičky.

Předem děkuji za odpovědi

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

Já bych navštívil rovnou 17.2 AQUABURZU v Ostravě. Uvidíte rozhodně spoustu krásných ryb a kolegové vám určitě poradí co koupit. V akvaristice jsou schopni vám prodat místo rybek plastového potápěče i s ponorkou, hlavně, že to něco kápne.

aquaburza.cz/...

ukulele*
hodnocení

0x

Ahoj, nehledej akvaristiku, hledej akvaristy, není nad nákup přímo z nádrže, má to spoustu +

1. nenacpeš prachy obchodníkům, překupníkům

2. dostaneš informace a užitečné rady o chovu a ještě si mnohem líp vybereš

podívej se po netu, např. inzeráty a nebo jestli je tam výkup ryb, já se ti mrknu a dám ti sem vědět

doplněno 13.02.13 22:12:

zaregistruj se a napiš mu, určitě ti rád poradí

rybicky.net/...

top kontakt

old.fishnet.cz/...

a neboj se, i když dělaj jiné druhy ryb, tak se většina akvaristů v české republice zná

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]