Nejste přihlášen/a.
Tak to máte králíka v pěkném binci - dredy u zdravého králíka jsem ještě neviděla. Máli dredy a kašle, tak králíka utratit a nebo si nachystat naducanou peněženku a šup k veterináři - to není zdravý králík. Kdyby neměl dredy, tedy se sám neopečovával a jen kašlal, tak bych řekla, že můžete mít hnusné, zaprášené seno.
0x
Běžte k vetovi který rozumí králíkům a hlodavcům. A ještě se poraďte tady: kralici.cz/...
Už vám bylo několika rádci porazeno ať jdete k veterináři
myslím, že byste měla poslechnout a upalovat tam, než se to králíčkovi zhorší, přinejhorším (nebo přinejlepším?) mu nic nebude a vy to budete vědět určitě... Nemyslím, že vám tady někdo kvalifikovaněji odpoví, když nikdo z nás králíčka neviděl a ani neslyšel kašlat.
Jinak můj dělá asi něco podobného, je to takové jakoby škytání ale rozhodně to nemá pravidelně...
Jděte opravdu k tomu veterináři, kdo ví co to může být? myslím, že nachlazení ani zápal plic ne pokud to má takhle dlouho (jinak by už pravděpodobně nebyl)
doplněno 03.02.13 18:14:
Zápal plic by měl veterinář poznat poslechem..ale pokud už toto dělá opravdu 3/4 roku, tak nachlazený nebude..to by mělo u králíčků rychlý průběh a už by tu pravděpodobně opravdu nebyl.. Králíčka opravdu nekoupat, jsou náchylní na nachlazení a utíkejte ho ukázat tomu veterináři.. když to nic nebude, alespoň budete mít klid.. já bych 3/4 roku v nejistotě nevydržela a utíkala hned..
omlouvam se neni to3/4 roku ale jeto 2 měsíce.Zitra zajdu k veterinařovi.A když to děla dwva mesice tak co?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.