Nejste přihlášen/a.
Ahojky když si chci ochočit koťátko z ulice tak jak to mohu udělat v zimě? Mám na zahradu dát jídlo a čekat? Když koťe přijde co mám udělat aby se neleklo a neuteklo? (v létě to je v pohodě to máme celý den otevřené dveře od zahrady) ale co v zimě? Děkuji za rady prosím odpovězte nemusíte být zkušení , jen vlastní názor!
Můj vlastní názor je ten,že cizí kočka,nechala 3 koťátka u sousedů,začali jsme jim dávat žrát,napřed na střechu,potom na zahradu,potom se k nám přifařily tak,že jsou naše2.rok.V naší kůlně mají krabici vystlanou peřinama,na té je další s vyřezanou dírou,aby si tam mohly zalézt a nebyla jim zima,nahoře máme staré kabáty,aby jim to nepromrzlo a nefoukalo.Jak se ukážu venku,to je lisání,mazlení,okusování,té lásky kočičí.Jen je mě jich líto,že mrznou venku a moje číča se doma válí v peřinách a v teplíčku.Ale mět doma psa a 4 kočičky,to by nedělalo dobrotu.
Já jednou byla vyvenčit tetě psy a pak kolem zahrádek šlo kotě, nevypadalo moc zdravě(teklo mu z oka a mělo ušní svrab). Psům jsem donesla konzervu, a tak jsem mu dala oblíznout víčko a pohladila ho. No a pak kráčelo semnou domů. Kotě, už ale nemám, jednou se šlo projít bylo pryč tři dny a pak znova se šlo projít, ale to se už nevrátilo.
Taky se starám o kocourka z luk a polí odkud přišel. Byl velmi plachý a bál se lidí , nenechal na sebe ani sahnout. Párkrát jsem mu dala napakat a už chodí pravidelně. Taky na zimu jsme mu vyrobyli teplé spaní a to z kuchynské lavičky.u dvířek jsme vyřízli čtvereček , aby mohl projít a ve vnitř má deku a seno. Rád sedí v košíku má tam starý ale teplý svetr a v něm sedí a rozhlíží se po světě. Je to na chatě a dvakrát tydně tam docházím ho nakrmit . Kočindy si rychle zvyknou, stačí jim tak málo ale hlavně teplo a lásku. Pohlazení a klín to mají nejraději ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.