Zdravim. Chtěla bych se zeptat kolik dávat malému zakrslému králíčkovi papání.. Přijde mi, že moc jí..Nevim si s tím rady.. Dávám mu každý den asi polévkovou lžíci krmení (ráno a večer) a mezitím odpoledne mrkvičku nebo jablíčko... A samozřejmě tvrdý chleba... Nevím jestli mu to stačí nebo jestli má naopak dostávat míň...Děkuji za každou odpověď...
dáváš mu tak akorát, je velmi dobré, když mu to takhle rozvrhneš na celý den a nedáváš mu třeba všechno naráz! a je také dobré, když mu dáváš od každého něco a nekrmíš ho stále stejnou stravou...
Tak voda je snad samozřejmost...A seno? Mám granulky, které obsahují veškeré vitamíny i seno...Čímš se chci vyvarovat tomu, aby se o normální seno zranil a já musela řešit nějaké boule a abscesy..Jinak děkuji za upozornění...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.