Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zakrslý králíček - kolik sní

Od: ajullka* odpovědí: 4 změna:
Zdravim. :) Chtěla bych se zeptat kolik dávat malému zakrslému králíčkovi papání.. Přijde mi, že moc jí..Nevim si s tím rady.. *nevi*Dávám mu každý den asi polévkovou lžíci krmení (ráno a večer) a mezitím odpoledne mrkvičku nebo jablíčko... A samozřejmě tvrdý chleba... Nevím jestli mu to stačí nebo jestli má naopak dostávat míň...Děkuji za každou odpověď...*slunce*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ypsilonka
hodnocení

0x
dáváš mu tak akorát, je velmi dobré, když mu to takhle rozvrhneš na celý den a nedáváš mu třeba všechno naráz! a je také dobré, když mu dáváš od každého něco a nekrmíš ho stále stejnou stravou...

mato*
hodnocení

0x
Kde ma seno a vodu? viz. kralicky.estranky.cz/...
ajullka*
hodnocení

Tak voda je snad samozřejmost...A seno? Mám granulky, které obsahují veškeré vitamíny i seno...Čímš se chci vyvarovat tomu, aby se o normální seno zranil a já musela řešit nějaké boule a abscesy..Jinak děkuji za upozornění...

mk*
hodnocení

0x
ahoj ničeho se neboj .Sní toho naopak mnohem víc.Králíci jí 70x za den. nejdůležitější je aby měl VŽDY po ruce vodu,seno a tvrdý chleba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]