Nejste přihlášen/a.
Obraťte se na nejbližší organizaci chovatelů, poradí Vám. Jinak v prodejnách se zvířaty občas bývají zakrslí králíčci v příslušné varietě ke koupi.
P.S. Je skutečně nezbytné psát červenou barvou?
Hodně zdaru.
cervenam kdyz mi hladi ramena
Ja ale neziji v Cz a tady v Nemecku maji jen kralicky male, hlavne mi slo jen o pripusteni protoze kluka uz doma mam a kdyz tak bych koupila jedine samici a ta mi asi nepomuze
dekuju Vladka
Chovám francouzské berany - normální, ne zakrslé. Pokud budeš mít cestu do Slezska, mohl bych pomoci. V CZ se dají občas koupit zakrslí beránci v Hornbachu, to by mohlo být reálné i v D. Jinak bych skutečně doporučil na ústecku organizaci chovatelů, mohli by poradid. Organizace chovatelů jsou i v D, ale s tím nepomohu.
Teď mě napadá, když samečka máš, tak v čem je problém? Příbuzenská plemenitba je u králíkářů jedním ze způsobů jak zlepšit chov. Za pokus to stojí a jako problém bych to neviděl.
Hezký den.
Nafotím a pošlu na mejl, který se zobrazí při najetí myší na nick. Chvíli to potrvá, u nás teď celkem lije a do králíkárny se mi moc nechce. Mám nakrmeno, napojeno a až do zítřka pokoj. Mám jednoho staršího samce, potom celou škálu jeho potomků v různých barvách - bílá, šedá, hnědá, liščí - to podle samic. Dávám přednost té liščí, ostatní jsou určeni ke spotřebě, nebo prodeji.
Hezký den.
Králíkárna se dá udělat, ale trochu mě překvapuješ, podle mých informací právě v Německu se tohle dá koupit hotové - a máte tam údajně i dost solidní výběr z více provedení - nejen vnitřní ale i venkovní a různé stavebnice.
V CZ jsou firmy, které vyrábějí klece na chov, dá se to koupit - inzerátů v hobby časopisech pár bývá. Specializovaný časopis je Chovatel-najdeš tam i termíny výstav.
Jo a ty fotky jsem nějaké v kompu našel, už to máš v mejlu.
Hodně zdaru
Tak já se podívám po výrobcích v CZ a pošlu kontakt - taky to není tak úplně levné, ale je to řešení. Jinak bych Ti rád pomohl, ale vzhledem k vzdálenosti by Tě asi vyšla králíkárna v Německu levněji než ode mne. Jak daleko to máš do Mělníka?
A vůbec. Popiš prosím svoji situaci a možnosti, zkusíme najít řešení. Mám kontakt na výrobce, ale nechci (a nemohu) mu tady dělat reklamu. Takže Ti to hodím zase do mejlu. Mimochodem - funguje to?
Zdravím Vlaďko
a omlouvám se za přerušení diskuse - můj poskytovatel internetu měl nějaké potíže a obnovit spojení se mi dlouho nepodařilo. Navrhuji přenést diskusi na e-mail, páni kolegové poradci už budou nejspíše mít výhrady k mému bodování a asi to bude ještě na dlouho. Tak by možná bylo lepší povídání z těchto stránek přenést jinam?
Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.