Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pavouci v USA

Od: au1 odpovědí: 2 změna:

má tu někdo zkušenost z USA, konkrétně jih Nového Mexika, zda-li v těchto místech žijí hojně pavouci? Myslím tím velký potvory, tarantule, sklípkany...Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Pěkný den, označení tarantule/sklípkan je v podstatě totožné, je to prostě větší pavouk. Ano, na netu nejdete spostu konkrétních druhů, které žijí v Mexiku. Od malých Grammostol po větší Brachypelmy, ale důležité je, že jsou většinou málo jedovatí:)

doplněno 28.01.13 18:56:

Obecně mohu doplnit ano, v těchto lokalitách žije mnoho druhů sklípkanů. Narazíte na ně často, ale ne nezbytně:) Já také vidím pavoučka a visím na lustru, ale můžete mu utéct, určitě Vás nedožene;)

au1
hodnocení

měl jsem na mysli Nové Mexiko, což je stát v USA. Konkrétně mi jde tedy o hranici přímo s Mexikem, El Paso/Juarez. Já jak vidím většího pavouka tak jdu do vývrtky, vidět tarantuli tak mám regulérní infarkt, zabije mě to ať je ten pavouk jedovatej nebo není

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]