Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam dáváte během dovolené kočky?

Od: nefra odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

máme kocourka, rok starého a chystáme se jet na dovolenou. Nečekali jsme, že tato situace ještě nastane, ale chtěli bychom jet celá rodina, naši a já (25) se ségrou (23). Bydlíme už od rodičů, potkáváme se a rádi bychom si zase jednou užili trošku toho společného času. Jenže co s kocourkem, se psem není problém, ale kocour, který žije jak venku, tak vevnitř a bojí se cizích lidí problém je.

Do hotelu ho dávat nechceme, ale přesto se zeptám, jakou máte s takovým zařízením zkušenost. Nechceme mu působit trauma.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

haninka*
hodnocení

2x

Kočku nechat doma a dát kamarádce klíče od baráku aby obden přišla vyměnit vodu a dát najíst. Takhle to dělám leta.

flip
hodnocení

0x

Kočky během dovolené nikam nedávám, jednu mám úplně domácí, druhá napůl venkovní.. V době dovolené jsou obě doma, zajistím si vždy někoho, kdo přijde vyměnit vodu, krmivo a vyčistit kočkolit.. :) To je podle mě ideální řešení, kočky se nerady stěhujou :)

kratast*

kočky davame hlidat nasim psum :)

hodnocení

0x

Já se nastěhuju k dceři a ke třem kocourům. A moje psinečka Dorotka jde k mé kamarádce. Mají se velmi rády.:)

myse*
hodnocení

0x

nikam. Zajistím od známých krmení a je to... Kočky se nerady stěhují...

pb®

Jak které. Já dávám kočky hlídat rodičům. Kočku jsem si pořídila, ještě když jsem u rodičů bydlela, takže to pro ní není cizí prostředí a kocour je naprosto splachovací, ten je doma všude a bez ptaní jde pomazlit i cizí návštěvu a vrní i veterináři na stole. Žádný stres nemají, vylezou z přenosky v jiném bytě, projdou pokoj a lehnou na gauč.

danecekdan*
hodnocení

0x

Nevím jak s kočkou, ale když jsem si pořídil psa, počítal jsem s tím, že nastanou na cca 15 let jen takové dovolené, kde jsou povolená zvířata. A můj pes za čtyři roky nacestoval už tolik, co nenacestovalo spousta žáků základních škol...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]