Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
máme kocourka, rok starého a chystáme se jet na dovolenou. Nečekali jsme, že tato situace ještě nastane, ale chtěli bychom jet celá rodina, naši a já (25) se ségrou (23). Bydlíme už od rodičů, potkáváme se a rádi bychom si zase jednou užili trošku toho společného času. Jenže co s kocourkem, se psem není problém, ale kocour, který žije jak venku, tak vevnitř a bojí se cizích lidí problém je.
Do hotelu ho dávat nechceme, ale přesto se zeptám, jakou máte s takovým zařízením zkušenost. Nechceme mu působit trauma.
Jak které. Já dávám kočky hlídat rodičům. Kočku jsem si pořídila, ještě když jsem u rodičů bydlela, takže to pro ní není cizí prostředí a kocour je naprosto splachovací, ten je doma všude a bez ptaní jde pomazlit i cizí návštěvu a vrní i veterináři na stole. Žádný stres nemají, vylezou z přenosky v jiném bytě, projdou pokoj a lehnou na gauč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.