Nejste přihlášen/a.
Co říkáte na tohle krmivo? Zkoušeli jste ho?
doplněno 24.01.13 15:50:A co říkate na granule ANKA? a ACANA
doplněno 24.01.13 15:54:www.spokojenypes.cz/agil/agil-adult-large-breed-10-kg?id=63066
tady mě zarazila ta KYSELINA NIKOTINOVÁ?!
Teda ta kyselina nikotinová byla tady: spokojenypes.cz/...
Dobrý den, když jsem si kupovala štěňátko, tak mi od té chovatelské stanice přišla doporučení čím krmit a právě mezi krmivy byla akana... chtěla jsem ji koupit, ale po poradě s veterinářem, terý mi to rozmluvil a doporučil mi ROYAL CANIN, což je prý nejlepší krmivo, ale neřekl mi to jen on i několik dlších proejců krmiv, takže má rada, že acanu a anku dle mého názoru ne..
ROYAL CANIN kupuji již 8 let a jsem naprosto spokojená i co se zdraví pejska týče..
Royalky také kupuji. Dorotka bude mít v březnu 8 let a těmito granulemi krmíme skoro od začátku. Veta známe jen na očkování, byla na kastraci a také na odstranění části mléčné lišty, protože v ní měla bulky. Ale to bylo snad před pěti lety. Royal Canin je superpremiové krmivo. Psina má po něm výstavní hovínko. Je to sice srandovní, ale průjem nebo zácpa, to je veliká nepříjemnost.
Dobrý den,
vím, že to k otázce tak úplně neptaří, ale kolik jste přibližně dávali za operaci? My také musíme... Máme stejný problém A příjde mi hloupý se na to ptát veterináře ...
Přece jen je to nějaký rok, sumu už nepamatuji a ceny jsou všude úplně o něčem jiném. Klidně se na to veta zeptejte, třeba po telefonu. Ať víte, kolik peněz máte mít sebou. Velká částka je za narkozu, takže je dobře při dotazu uvést váhu psiny. Narkoza je podle váhy.. A smiřte se s kastrací. Ženské hormony jsou všeho příčinou. Ty bulky jsou totiž svině! Jsou nějakou dobu v pohodě a pak se zvrhnou. To mluvím z vlastní zkušenosti, kdy jsem skončila na ozářování a chemoterapii na onkologii.
ROYAL CANIN doporučí každý prodejce, jsou z něj slušné provize
KYSELINA NIKOTINOVÁ - vitamín B3
Jednoznačně ACANA, má poměrně vysoký podíl masa, jenom s ní není vhodné krmit psa se sklonem k obezitě - příliš tuku i odlehčených granulích.
Agil je jediné krmivo, které jsem zatím nezkoušel, má poněkud obsáhlé složení, jako kdyby bylo vyrobeno ze zbytků všeho možného. Anku jsem dřív kupoval tchyni pro psa a bez problémů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.