Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proc se kocka porad drbe

Od: tan300julie odpovědí: 8 změna:

dobry den chci se zeptat nase kocka se porad drbe uz jsem vyskousela sampon na blechy a ted jsem ji koupila obojek na blechy ale nic nepomaha jelikoz ji mame v panelaku tak ven nechodi.vysesavam ji a ma tak malinke potvurky ale nevypada to jako blecha tak uz nevim co stim poradi mi nekdo dekuji preji pekny den julie

Proc se kocka porad drbe

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dobrý den. Julie, pokud si s tím sama nevíte rady a nic nezabralo, vemte jí k veterináři. Ten Vám poradí nejlépe, co na ty breberky zabere a hlavně pozná, oč jde. Aby se dlouho netrápila experimentováním a Vy též. Pokud se drbe pořád, tak aby neměla za chvíli třeba boláky...Přípravků je hodně, ale aby opravdu pomohly, je třeba vědět, co to kočka má. Veterinář si s tím poradí nejlépe, ušetří to i dost peněz, než zkoušet a kupovat vše možné od oka a zkoušet. Je to jen můj názor, dala bych jí prohlédnout vetem a dala na jeho doporučení přípravku. Hezký den.

wanesa*
hodnocení

1x

Zkuste změnit kompletně granule,kapsičky,kupte jí hypoalergení,například Calibra,je cenově dostupná.Může se totiž taky drbat z důvodu alergie na jídlo.Tyhle problémy měla to moje kamaráka a kočka pak měla krvavé boláky,než se přišlo na to,co to je.Držím palce

gustav*
hodnocení

0x

Asi ji NEvyčasáváš staré chlupy, tak jí to svědí a proto se drbe - veterinář poradí

johhny16*
hodnocení

0x

Pokud jsi už vyzkoušela vše co tě napada a nic nepomohlo,nedumej nad tím a navštiv veterinaře , mohlo by se stát že by byla na nějake přípravky alergická a muže mít nějake nasledky padaní chlupu atd...rada?navštěva lekaře

jakoola*
hodnocení

0x

Mohla by mít Dravčíky , pokud to vypadá jako pohyblivé lupy . Raději dojděte na veterinu , udělají stěry a vyloučí nebo potvrdí kožní onemocnění .Pokud jej vyloučí tak pak je na řadě přehodnotit stravu .

katkabeaphar*
hodnocení

0x

Dobrý den Julie,

souhlasím z návštěvou veterinárního lékaře, pokud si nejste sama jistá o co tedy jde. Podle Vašeho popisu nelze z určitostí říct o co jde. Jak přesně vypadají ty "malinké potvůrky"? Jsou to malé černé tečky? Hýbou se, nehýbou se? Je spousta možností, mohl by to být také bleší trus. Zkuste nějaké ty "věcičky" dát na papír a koukněte např. lupou nebo zakápněte vodou. Pokud se za nějakou dobou (do pár minut) objeví kolem nich červený okraj, mohlo by se jednat o bleší trus.

To, že vaše kočička nechodí ven, nic neznamená. Vy ale ven chodíte a bohužel si můžete ektoparaziti domů dovléct na svém oblečení.

Za druhé píšete, že zkoušíte mnoho preparátu, ale nezmiňujete se, jestli jste vyprala veškeré své oblečení, povysávala důkladně všechny prostory, kde se vaše kočička pohybuje a hlavně pelíšek, dále je pak tyto místa vhodné vystříkat dezinfekčním prostředkem (sprejem).

Pěkný den Katka

hodnocení

0x

tan, na čem ta kočka leží? Co to je za deku, podložku? Z čeho to je?

michi*
hodnocení

0x

může to být alergie na parazity, nebo přípravky proti parazitům i na krmení, určitě bych návštěvu veterináře neodkládala

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]