Nejste přihlášen/a.
chci se zeptat co ma delat kdyz mame asi pul roku psa ktereho nam dala maka je asi dva roky stry je to bigl a pokazde kdyz se setmi tak ma strasny strach z meho pritele a pocurava se ale jen vecer pres den ho miluje a vecer se hova takhle a je velmi zajimave ze jakmile vecer ji strach opada do doby nez se nedoji predem dekuji za radu
Jo, to je normálka. Náš pes se taky bál tmy, hučících kanálů, dřevěné tyče, bouřky a velkého deště a ohňostrojů. Našli jsme ho, takže to byl asi následek toho, že ho někdo vyhodil. Kanálů se nakonec bát přestal, dřevěné tyčky taky - protože zjistil, že ho s ní nikdo bít nebude, ale bouřky a ohňostrojů se bál už navždy.
Mám kokra,stáří 8 let,mám ho od 1/2 roku..štěně a dělá nám to od počátku.Večer doma je nervózní,pokud je na stole nějaké jídlo tak je pod stolem a hlídá a na manželku je i agresivní.i pokud se jen přiblíží.Přes den všechno v pohodě,jídlo na stole neřeší.Stejné je to i v případě "rachotu" na silvestra..doma strach..venku jen otočí hlavu a je spíše zvědavý než ustrašený. Podle veterináře je to zkrátka v něčem co má v hlavě nějak zafixované a pomohl by asi jen psí psycholog ...rada nechat to být a zvyknout si.
Na mne si nikdy nic nedovolí. Netrestáme ho..nic by to nevyřešilo. Je to jako s lidmi..někdo má fóbii ze tmy a někdo ne..je to individuelní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.