Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám prosbu,zda by někdo nevěděl,kde sehnat slámu,dcera chová morčata a králiky/asi 30ks/,a dochází ji,žije na Trutnovsku,menší balíky vítány,nemá někdo snad navíc nebo větší zásobu,sháníme a nemůžeme sehnat,moc děkujeme.
až pojedete nějakou vesnicí nebo malým městěčkem, vyhlédněte klasické zemědělské stavení a zeptejte jestli vám prodají balík slámy. Věřím, že pochodíte - jen bude možná dražší než nákup po vagonu, ale jeden balík budete mít na rok - jen jestli máte kde ho uskladnit. Příště lépe shánět v září/říjnu.
Klasickou slámu sežene na statku, od sedláka, skoro v každé vesnici někdo zemědělčí. Spíš jde o to, že jestli to má na chov na prodej, tak z obyčejné slámy můžou její chovanci dostat kdejaké červíky či nemoce. Neumím si představit spotřebu tolika kusů, ale při chování 1-2 kusů se kupuje ve zverimexu pařená.
Pod ty králíky může být i seno.Pokud ho máte dost,tak klidně dejet i jako podestýlku. Doporučuji se poptat na obecním uřadě té které obce.Na wikipedii bývají uvedené kontakty na starosty.Mívají přehled kdo a jak hospodaří v jejich vesnici a třeba dají tip kdo by mohl něco mít.Malochovatelé mají většinou sami pro sebe.Nabídl bych Vám seno,ale máme ho na volno.
Dobrý den,děkuji Vám všem za rady ohledně sena a slámy,panu Imrousovi velký dík,bohužel je to pro mne daleko,ALE zajímal by mne pan Michalov,zda by se šlo nějakým způsobem s ním spojit a jak ohledně sena,by také šlo dát nebo dávat jako podestýlku,Přibližně odkud je,zda by nebyl od nás kousek,jsem spíše mezi Dvorem a Trutnovem,zda by byl ochoten nějak se se mnou spojit a případně dohodnout ohledně toho volně loženého sena jak píše,Ozve se mi?Na volno bych ho mohl napytlovat.Díky pokud se ozvete,Mirenek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.