Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krmná pšenice Praha východ

Od: haninka* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, nevíte někdo kde se dá sehnat krmná pšenice pro slepice někde na Praze východ? Moc díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nicozjb*
hodnocení

0x
Ja beru tady dovoz domů dobrá skušenost bereme tam i pro zbytek zvěřince cena pšenice 7kč kg krmnesmesikvidera.cz/...
doplněno 20.01.13 14:47: No u nás je poblíž agropodnik ale je dražší jak kvídera i s dovozem což občas dělá cca 100 kč no to bych tak jako tak projela .
doplněno 20.01.13 15:52: cschdz.eu/... Tady nakouknete je tam seznam výstav jistě vám tam rádi poradí ikdyž nevystavujete stojí to za to
haninka*
hodnocení

Jo díky, asi to tak dopadne, už jsem na to koukala před časem. Myslela jsem, že mi někdo napíše zajeď si do JZD tam a tam, ale jak to vypadá tak se okolo Prahy pěstuje asi jenom řepka či co.

haninka*
hodnocení

Pěkný kulový. Neberte to vážně:). Já jsem si našla dost a na ten odkaz jsem už dávno koukala a bohužel jsou tam napsány na r. 2013 jen 2 výstavy. Sice je tam dalších asi 200, ale na r. 2012 což mi je k ničemu. Pak jsem pátrala a jedna je tento víkend v Rakovníku tak jedem. Ale ten Český svaz chovatelů fakt nechápu, místo toho aby svou činnost propagoval tak na to z vysoka...

doplněno 21.01.13 22:10:

Ještě si nemůžu odpustit jedno: kam nás to ta EU dohnala, když si musím v Praze objednávat "blbou" pšenici z Moravy? Teď jsem taky narazila na inzerát, že pán vymění pytel pšenice za malé prase, kde to jsme? Ale to je na volnou diskuzi.

nicozjb*
No já bydlim v zapadnich čechách no a máme teť 3 výstavy pravda že já tam hlavně jezdím pro králíky :)

pohanka*
hodnocení

0x

V Úvalech, 5. května 154 - www.agroklas.cz. Michal Salač.

doplněno 26.01.13 13:52:

Ve Veleni na Hlavní ul., nedaleko autobusové zastávky je na plotě jednoho domu velká cedule - prodej krmiv, obilí, šrotu.

hodnocení

0x

Kupovali jsme si letos u pána od nás ze vsi - je to zemědělec a má dosti polí. Metrák stál 500 Kč, ale bylo to už na podzim. Teď nevím, jak na tom je. A navíc - je to sice na východ od Prahy, ale tak asi 80 km. A to je jistě pro Vás daleko, seženete určitě blíž. *placni* Jaga.

doplněno 20.01.13 14:43:

Oprava: kupovali jsme loni...Já to mám pořád za letošek.*ee*

haninka*
hodnocení

Díky všem, akorát si někdy připadám, že drůbež chovám v Praze jenom já.

myse*

Světice (kousek od Říčan) centrumkrmiv.cz/...

nebo Vetamix vám to přiveze až domů...

tondak

Dobrý den, nejblíž je k vám u V.Popovic - email: statek.repcice@seznam.cz, dobré ceny a i obilí mačkají, udělají

šroty, já tam beru a jsem velmi spokojený!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]