Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda-li můe pes jít na výstavu,kdy si vyrazil přední dva zuby na dolní čelisti.
Děkuji za odpověd Adéla S.
Na vystavu muze, ale ty zuby budou pri posuzovani asi problem, ja jsem presne proto prestala psa vystavovat, taky si pri blbnuti vepredu jeden vyrazil. Potrebujes urcite potvrzeni od veterinare, ze je to nasledek urazu a pak uz to bude jen na tom jak se rozhodne rozhodci, nekteri chybejici zub ignoruji a nezohlednuji, nekteri reknou, ze i kdyz uraz, tak porad je to kosmeticka vada a proto uprednostni jine psy, je to trochu jako loterie. Takze moje finalni rozhodnuti nakonec bylo usetrit penize za vystavy a radsi ten cas stravit se psama na vyletech
Myslím si, že ne. Jednou na psím táboře, byl náááádherný černý střední knírač. Na výstavách mladých a dorostu byl všude vítězem. Opravdu paráááda! Jmenoval se Cyril, říkalo se mu Cirda. Začal být jakoby nemocný, ale nic mu viditelně nebylo, konstatovalo několik veterinářů, kteří s námi byli. Až pak přišli v ordinaci na to, že Cirdu bolí zub. Udělali snímek a zub vytrhli. A bylo po výstavách, po vítězství, po CACIBu
Možná, že to vzdali. Ale je možné, že vy na výstavu půjdete, nezvítězíte, ale pes dostane hodnocení, na jehož základě bude uchovněn.
Já mám huskyho,když byla malinká vyrazila si zuby,když si hrála s dalšími psi hned jsme jeli k veterinářovi ten nám ale o pár dní sdělil,že se nebudou moc dát náhradní zuby,že si je vyrazila úplně aji s kořínkem.Ačkoli jsme nebyli ještě nikdy na výstavě nevíme jak to tam chodí.Řešení asi bude se dohodnout s veterinářem.
Děkuji za rady A.S.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.