Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, potřebuji poradit. Jaké pomůcky na péči o srst potřebuju pro Jacka Russella?
Čím krmit? Zamlouvá se mi Brit nebo Brit Care - máte s tímto krmivem zkuenost?
Kdy mám začít s agility, a kolik tak Raslík uběhne "kiláků" u kola?
doplněno 14.01.13 17:41:Jetě kolikrát musí být 8- týdenní těndo očkované a odčervené.
Dobrý den,
jsem hrdou majitelkou tohoto plemene:D take se pokusím poradit pomůcky na srst JRT nepotřebujete téměř ádné, ale pro jistotu kupte kartáč pro psy na vyčesávání padajících chlupů a určitě i kletičky na drápky. Já osobně jsem vyzkouela mnoho krmiv a mojemu nejvíc vyhovuje Taste of the wild, ale záleí na kadém jedinci. Kadopádně kupte mu krmivo pro malá plemena a nejlépe vyzkouejte více druhů abyste věděla jaké mu sednou. S agility i s běháním byste měla počkat a bude mít ukončený růst tedy kolem třičtvrtě roku (pak ho můete více zatěovat).
Ale určitě doporučuju hned po zaočkování navtěvovat cvičák, tihle ďáblové to potřebují a aspoň se vám socializuje a vyblbne jinak více info o agility vám dají na místě.
A bohuel očkování si u přesně nepamatuju ale mám pocit, e chovatelka nám ho očkovala jednou, a potom dvakrát my, ale to se ve dozvíte na veterině, kam bych doporučovala zajít co nejdřív a si drobka dovedete domů
Přeju vám a vám dělá jen a jen radost
doplněno 14.01.13 18:17:A kolik uběhne kiláků? na kolik si ho naučíte
A jetě takové doplnění, ne si těně vyberete (předpokládám, e ho nemáte doma) pořádně si vyzkouejte jak se které chová. Abyste si vybrala přesně s takovou povahou, jaká vám bude vyhovovat
ne moc stydlivé, bojácné...
Děkuji za odpověď. Na cvičák budu chodit určitě.
Jsou dobréí tyhle kletě na drápy? : spokojenypes.cz/...
A myslíte něco na způsob tphohle? spokojenypes.cz/...
Nebo tohle?: spokojenypes.cz/...
Přesně takové kletičky máme taky jsou fajn ale hlavně koukněte na velikost. My napoprvé koupili obrovské, e jsem mu s tím málem ustřihla celý prst a bylo to dost neikovné...
Z těch kartáčů určitě tenhle: spokojenypes.cz/... JRT má v dospělosti dost hrubou a hustou srst, take ten druhý by vám byl asi na nic Teď jsem si uvědomila, e taky záleí, jestli budete mít hladkosrstého nebo hrubosrstého (hrubosrstý nelíná, hladko líná jak ďas:D). Ale na oba typy by měl být vhodný ten kartáč uvedený výe
Tak to se připravte na moře chlupů zabodávají se vude, ale z mé zkuenosti pomáhá, kdy ho jednou za dva tří dny pořádně vyčeete
spokojenypes.cz/... Na vyčesávání, 1x týdně, je nejlepší toto. Nebo piátek pilky na železo. Vytahá odomřelé chlupy, které by vapadly během několika hodin. Stačí s ním jen jet po strsti.
Brit není špatné krmivo, ale dobrá je taky např. Acana, Orijen, Taste of the wild atd. V 8 týdnech by mělo být štěně očkované jednou a pravidelně odčervené. Rozhodně si běžte vybrat štěně sami, podívejte se kde vyrůstá, jak vypadá jeho matka, ať nenaletíte nějakému množiteli. Doporučuji pročíst toto forum: russellterier.info/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.