Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se obrátit předevím na chovatele králíků (střední plemeno). Manel staví králíkárnu a na podlahu bychom chtěli dát lepenku (IPU). Přeci jen vzhledem k ceně - nepískovanou- . Chtěla jsem se zeptat, jakou doporučujete nebo máte-li jiné lepí (levnějí) řeení. (Potřebujeme jí 10m2 - 1m ířka)
Děkuji.
IPA je nevhodná jednat obsahuje nějaký asfalt nebo takový nějaký bord..., plovoučka při styku s močí Vám nabobtná, já mám v králíkarně na podlaze LINO a je to nejlepí co můe být, moč neprosakne o patro ní. Hlavně při stavbě dodret ten sklon dozadu a moč můe ucházet dozadu samospádem a vzadu nechat kvíru na unik moči.
Tak Vám vem děkuji. O tom linu u jsme taky slyeli, ani si nedokáete představit, jak je to nedostatkové zboí - myleno tedy z druhé ruky. No a s tím sklonem se počítá - na 80 cm 2cm dolů.
Jetě jednou díky.
Když obrazíte na některém pražském sídlišti kontejnerová stání (nejlépe o víkendu nebo v pondělí), tak najdete vyhozeného linolea spoustu!
Jinak můžete dát na podlahu i IPU a na ní dřevěný rošt s max. 1 cm mezerami mezi laťkami. Králíci budou v suchu!)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.