Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Louisa vs kvalita, krmeni pro kocky

Od: ani123* odpovědí: 7 změna:

Kupujete tuto značku? Moje kočka to zbožňuje! Sice složení vypadá nic moc, ale neobsahuje to barviva a konzervanty...;)

P.S. Prodává se to v Penny Marketu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je úžasné, jak chovatelé používají zaklínací formulku: Má to rád, miluje to. *zed* Moje děti milují hranolky, smažený sýr, tatarku a colu. A taky čipsy. Za těmi by se utloukly! Kde je psáno, že je to pro ně a jejich zdraví to nejlepší? Jééééžiši, o čem to píšete, o čem to přemýšlíte. *plac*

doplněno 16.02.13 12:04:

poradte.cz/... *hej*

ohneta*
02.01.13 19:05
hodnocení

0x

*zed*

hodnocení

0x

Koupila jsem granule na zkoušku a mojí kočičce celkem chutnají. Cena je celkem dobrá. Masovou konzervu jsem ještě neotevřela, takže nevím jaký je obsah a zda bude kočičce chutnat.

hodnocení

0x

u nás kočka to žere už asi 3 roky a taky si neztěžuje*smich*

doplněno 02.01.13 20:02:

já jsem psal o granulích

dericcaster*
hodnocení

0x

Myslím, že v této cenové kategorii nemůžete čekat zázraky, půlka lososa tam asi nebude:). Jinak naše kočky je mají radši, než třeba obdobné konzervy z kauflandu. Granule však ne, to až z hladu, tak radši kupuji kitekat.

cacinka
hodnocení

0x

Krmila jsem tím kocoura rok a měl z toho močový kameny... Museli ho vycévkovat a to bylo řevu ... *zed*

mayab
hodnocení

0x
Ono to setřeni na mazlíčcích je stejná hovadina, jako šetření na benzinu nebo oleji... Jednou pochopíte, ale to už budou ty tisícovky za veterináře lítat... Krmte ty nebožáky něčím kvalitním - třeba aplaws je super firma a kočka sní kvalitního žrádla mnohem míň, takze nejde srovnávat a posuzovat podle ceny za kg - vy se taky nebudete citit zdravé, když budete do sebe denně ládovat májku a sekanou ... Zjistěte si, co vašim mazličkům dáváte za odpadky - složení napoví... Dobrou chuť

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]