Nejste přihlášen/a.
já svým kočkám kupuji royal canin jsou to nejlepší granule co mohou být ale jsou dražší ale opravdu kvalitní.Purinu jsem kupuvala dříve je dobrá.Taková střední cesta-pro kočky to není přesolené krmivo a chutnají a cenově střední cesta.
Někteří lidé na Royal Canin nadávají, že je to sama sója, konzervanty. Vím, že to obsahuje konzervanty BHT a BHA, které tvoří rakovinu a proto bych to kočce nikdy nekoupila
Nejlepší granule jsou tyto: Orijen, Taste of the Wild, Applaws, Artemis. Vůbec to nejde srovnat s Royal Canin! Já sice nekupuji ty nejlepší, ale kupuji dobré granule + kapsičky a dlaší mlsky
Když jsem měla nemocnou kočičku a měla jsem přejít na nové granule, vet mi doporučil granule Eucanuba, prý je to to nejkvalitnější, ale je dost drahá. Jinak Purinu kupujem našenu pejskovi a má krásnou hustou srst, vitality na rozdávání a hezky prospívá. Určitě nešlápnete vedle, jsou i kvalitnejsí granule, ale pokud někdy kočička dostane i kousek masa nebo třeba i míchané vajíčko ( bez koření a ne na oleji), proste ji stravu nejak zpestríte a může si vzít živiny i jinde tak je to urcite dobrá alternativa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.