Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může mít králíček škrkavku?

Od: dagma* odpovědí: 4 změna:
může mít králíček škrkavku?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Domnívám se, že mu díky jeho výhradní býložravosti toto nebezpečí opravdu nehrozí... snad roupy, ale škrkavky asi ne. *stop*
dagma*
hodnocení

Děkuji. jen se mi zdálo,že jsem v trusu viděla nějaké kulaté vajíčka...malinkaté,ale nevím jestli to něco je...on teď moc nebobkuje..ani nejí...bojím se ,že mu přerostly zoubky a já nevím co mám dělat...bojím se ,že se trápí hlady...přestal všechno okusovat a když mu chci něco dát tak se s chutí zakousne a hned se odvrátí a skřutá na zubech..nevím co mám dělat...

lilu*
hodnocení

0x
Zdravím..
Máte-li pozdezření...jak ze začervení, tak z přerůstu zoubků...Urychleně ..nechceteli o něj přijít ...na veterinu...najděte veterináře, který nebude předražený a bude vám chtít pomoci, nikoli z vás tahat peníze...řekněte, jaké máte podezření...začervení a přerostlé zoubky...všechny příznaky a stav a veterinář vám sám řekne možnosti...Dobrého veterináre poznáte podle toho, že s vámi povede dialog..nikoli z vás bude dělat blba...:)
Příjemný den..a držím palce
Kateřina
dagma*
hodnocení

Děkuji moc za odpověď . Váhala jsem ,ale nakonec jsem našla na internetu v blízkém městě veterinu,která byla i v sobotu...Ještě že nám králíček vlezl do přepravky sám-ze zvědavosti. Dopadlo to tak,že měl hodně přerostlé zuby.Drželi jsme ho tři...doktor mu je kleštěmi uštíp...vůbec jsem nevěděla,že se to dělá...a taky říkal,že mu zas porostou (i když má tvrdý chleba vždycky)...teď už jen musí začít jíst...do úterka se uvidí...naschle a díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]