Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odnaucit kocku olizovat oblicej?

Od: 123lly odpovědí: 5 změna:

Moje kote ani ne dvoumesíční mi vždycky v noci kdyz se mnou spinká zacne olizovat víčka, řasy a taky nos, je to hrozně nepříjemné a já navíc dost trpím na opary takze ted uz mám v rade tretí. Nevím jak jí to odnaucit, aby me neolizovala. V noci to delá treba trikrát a pak vzdycky kdyz se probudíme též. Nechci ji úplne vyhazovat z postele, protoze jsem hrozne stastné že je mazlivá a nechci ji proto od sebe odhánet, aby neprestala se mazlit. Tak nevíte nekdo jak ji to odnaucit? Dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wanesa*
hodnocení

1x

Ko ťátko bylo odejmuté hodně brzy od mámy a,chybí mu sourozenci se kterými by se navzájem mylo,nevím nevím,jestli ho to odnaučíte,Nejlepší by bylo mu pořídit kamaráda a budou se mýt navzájem a vám už dá pokoj.:)Moje kočky mi z lásky vždycky když se chce mazlit,myje ruku.Druhá kočka to nedělá vůbec ale za to se stále spolu navzájem myjí a je klid:)

vvv*

Já na tohle nevěřím, taky jsem to četla, že mléčný krok a olizování jsou důsledkem brzkého odejmutí od mámy a sourozenců, ale měla jsem několik koček, které byly odejmuty až ve 4. měsíci a dělaly to taky, i když byly s mámou a sourozenci. Asi je to vrozené, některá kočka to dělá, jiná ne.

vvv*
hodnocení

0x

Některé kočky to dělají. Odstrčte ji vždy hlavu a řekněte důrazně ne. Chce to trpělivě stále opakovat, nenechte si to líbit. Pokud se to neodnaučí, je lepší s ní nespat, vaše zdraví je přednější.

andrea1*
hodnocení

0x

Mám v nohách postele dečku, na které moje Miculka spí a ví, že nikam než na tu dečku nesmí. Trpělivě jsem ji tam dávala až pochopila. Když se příde pomazlit tak jen na chvilku a pak zase hajdy na dečku. K obličeji nesmí a to ona ví.

ron*
hodnocení

0x

Jakmile se přiblíží k Vašemu obličeji, jemně ji lepněte. Dělejte to důsledně, kdykoliv to udělá. Kočky jsou chytré, brzy to pochopí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]