Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,máme doma králíka zrovna u nás řádí rýma.Je možné,že králík od nás rýmu chytí? Pokud ano,co s tím? - je nutno jít k veterynáři?
Děkuji za odpvěd´.Kačka65
Zkuste mu dávat více zeleniny, nechávat jej v teple, ať na něj netáhne. On se vykurýruje! Od vás to asi těžko chytl :D, je to králičí, zvířecí nemoc a s těmi lidskými to nemá moc společného, tedy jestli nezmutovala :D
Ale pozor. Nedávejte králíky k topení, suchý vzduch je pro něj nežádoucí, stejně jako moc vlhký. Když ho zároveň dáte k topení, králík se přehřeje. Já preferuji radši chladnější místnosto, králíci jsou pak otužilejší. Ale pozor, zvykejte ho na nižší teplotu postupně. Já pokud mám rýmu či chřipku, snažim se nemazlit se se svými králíčky
Dobrý den, králík spíše může dostat kašel - to vím z vlastní zkušenosti, že pak hodně kucká a není k utišení, pokud je třeba v prostorách velký průvan, nebo je mu krmeno prašné seno apod. K veterináři asi netřeba chodit, dejte mu případně nějakou zeleninu, sám se z toho za několik dní dostane. Toť moje zkušenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.