Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka žere houby.Setkali jste se s tím také?

Od: arwi® odpovědí: 16 změna:

Naše britka je moc mlsná kočička.Žere jenom granule wiskas,jiné nechce,tunáka z konzervy pro lidi,toho pro kočky nechce.Nic jiného než toto nechce,ani třeba šunku.Ale,když jsme přinesli bedly,hned je chtěla a s chutí je dlabala.A příště,když jsme přinesli jiné houby,hned je na nás škemrala a také ji moc chutnaly.Setkali jste se s něčím podobným?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Kočku mi na měsíc půjčte, naučím ji skákat pro tvrdý chleba dvojtá salta...

To že ji někdo rozmazlil kapslema whiskas... to je detail.

Jinač zvířátka jsou jak lidi, mám 4 chlupatce jeden nejí maso, druhý zeleninu,3 by jedl furt, 4 drží diety...

Byla by to asi nuda kdyby bylo vše na chlup stejné...

wanesa*

Můj kocour se mnou jí obalované smažené žampiony.Vždycky mu musím jeden nakrájet na talířek :)

dericcaster*
hodnocení

2x

Ne přímo, že by kočce chutnaly houby, ale ta naše má ráda nakládanou kukuřici. A také jsme kdisi měli psa a ten zas loudil kyselé okurky. Já myslím, že je to jak u lidí, každá má rád něco.

sebod*

náš kocour přímo miluje vařené houby *ua*

hodnocení

2x

Jeden z kocourů miluje nakládané olivy a druhý buchty. Snídali jsme spolu. Ještěže mi neupíjeli kafe! :D Jorkinka Dorotka miluje mandarinky a švestky. A kyselé zelí- syrové. uvařené, polívku a segeďák. U syrového se jí hrozně ježí vousy. *smich*

cocinkamichalka*

Babko, taky máme oliváka!

martinaa*
hodnocení

0x

Whiskas je pro kočky jako pro lidi McDonald. Kočička je rozmlsaná a nic jiného pak nechce... zkuste kvalitnější granule, kde je dostatek vitamínů, vlákniny a všeho. Že je nechce? No, hlady snad neumře, na to jsou kočky moc chytré.:)

Kočka od kamarádky má ráda papriky a okurky, veterinář jí k tomu řekl, že to ještě v život neviděl:D

Když kočce houby chutnají, tak jí je dopřejte;)

hodnocení

Zkoušeli jsme i opravdu kvalitní a drahé granule.Nechce.Je pravda,že dlouho nevydržíme,aby držela hladovku a když škemrá ty svoje wiskas,nebo tunáka,tak ji to dáme.Je pravda,že ji nemáme od kotěte,ale až od jejích 6.let.Má to i své výhody.Na stolech i na kuchynské lince může být cokoli ,ani si toho nevšimne.O to víc nás překvapilo,že zrovna houby jí tak chutnají.

hodnocení

0x

Naše kočka žere všechno, co zrovna jím já...včera např. kus olomouckýho tvarůžku *smich* vždycky leží na 2.konci pokoje a vypadá, že tvrdě spí, ale jak si přinesu něco k jídlu, vmžiku je u mě a loudí a vždycky to i sežere, ať je to co chce, a chce ještě...

verona1963*
hodnocení

0x

taky jsem měla kočku co jedla syrové houby,ale potom se taky pořadně pozvracela ty houby jsou těžko stravitelné radši bych ji je nedávala,tet máme kočku a to jetaké všežravec má ráde česnekovou pomazánku a bramburky před ní nesmíme otevřít,ty jíme potají

hodnocení

0x

Rodičů jezevčík tak dlouho vrčí na mandarinku a na mě, dokud mu ji neoloupám. Pak ji má dvě klapnutí v sobě. Slupne pěk kousků a je spokojenej.

blackcat
hodnocení

0x

Nedávno jsem zjistila, že moje pětiletá kočička Lucka miluje houbovou smaženici. U vaření loudila, tak jsem jí dala ochutnat. Hlasitým mňoukáním a osmičkami kolem nohou požadovala okamžitě přidat, jen se po tom zaprášilo! Teď jí dávám pokaždé plnou misku, Lucy to slupne a spokojeně se olizuje. Jinak papá granule whiskas a friskies. Také má ráda všechny mléčné výrobky kromě plísňových sýrů.

blackcat

Ještě mám otázku. Můžete mi někdo poradit kvalitní levné granule, které nejsou pro kočku jako McDonald pro lidi? POkud možno light, Lucka by potřebovala tak kilo zhubnout. Bohužel mám hluboko do kapsy.

wanesa*

Zkuste Calibra Cat,mají více druhů ,jsou hypoalergení a 15kg vyjde na cca 1100Kč nebo 7 kg na 550Kč.což je krásná cena.

ladu
hodnocení

0x
Nas kocourek miluje hermelin ,smazenici monte no proste vse co doma je a hlavne domaci jidlo od maminky :)

hodnocení

0x

Naše britka má rovněž ráda zelené olivy s papričkou,sní jich tak 6-8 kusů a pak už nechce. Whiskas a friskies už nekupuji,je to plné barviv a malé výživové hodnoty,kočka po tom skoro denně blila a teď už jedině Optimu a neblije a prospívá,dokonce i 300 gr.přibrala,taky jí kupuju kočičí mléko z DM.Houby ale nebaští.:--))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]