Nejste přihlášen/a.
Naše britka je moc mlsná kočička.Žere jenom granule wiskas,jiné nechce,tunáka z konzervy pro lidi,toho pro kočky nechce.Nic jiného než toto nechce,ani třeba šunku.Ale,když jsme přinesli bedly,hned je chtěla a s chutí je dlabala.A příště,když jsme přinesli jiné houby,hned je na nás škemrala a také ji moc chutnaly.Setkali jste se s něčím podobným?
Kočku mi na měsíc půjčte, naučím ji skákat pro tvrdý chleba dvojtá salta...
To že ji někdo rozmazlil kapslema whiskas... to je detail.
Jinač zvířátka jsou jak lidi, mám 4 chlupatce jeden nejí maso, druhý zeleninu,3 by jedl furt, 4 drží diety...
Byla by to asi nuda kdyby bylo vše na chlup stejné...
Whiskas je pro kočky jako pro lidi McDonald. Kočička je rozmlsaná a nic jiného pak nechce... zkuste kvalitnější granule, kde je dostatek vitamínů, vlákniny a všeho. Že je nechce? No, hlady snad neumře, na to jsou kočky moc chytré.
Kočka od kamarádky má ráda papriky a okurky, veterinář jí k tomu řekl, že to ještě v život neviděl:D
Když kočce houby chutnají, tak jí je dopřejte
Zkoušeli jsme i opravdu kvalitní a drahé granule.Nechce.Je pravda,že dlouho nevydržíme,aby držela hladovku a když škemrá ty svoje wiskas,nebo tunáka,tak ji to dáme.Je pravda,že ji nemáme od kotěte,ale až od jejích 6.let.Má to i své výhody.Na stolech i na kuchynské lince může být cokoli ,ani si toho nevšimne.O to víc nás překvapilo,že zrovna houby jí tak chutnají.
Nedávno jsem zjistila, že moje pětiletá kočička Lucka miluje houbovou smaženici. U vaření loudila, tak jsem jí dala ochutnat. Hlasitým mňoukáním a osmičkami kolem nohou požadovala okamžitě přidat, jen se po tom zaprášilo! Teď jí dávám pokaždé plnou misku, Lucy to slupne a spokojeně se olizuje. Jinak papá granule whiskas a friskies. Také má ráda všechny mléčné výrobky kromě plísňových sýrů.
Ještě mám otázku. Můžete mi někdo poradit kvalitní levné granule, které nejsou pro kočku jako McDonald pro lidi? POkud možno light, Lucka by potřebovala tak kilo zhubnout. Bohužel mám hluboko do kapsy.
Naše britka má rovněž ráda zelené olivy s papričkou,sní jich tak 6-8 kusů a pak už nechce. Whiskas a friskies už nekupuji,je to plné barviv a malé výživové hodnoty,kočka po tom skoro denně blila a teď už jedině Optimu a neblije a prospívá,dokonce i 300 gr.přibrala,taky jí kupuju kočičí mléko z DM.Houby ale nebaští.:--))
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.