Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak naučit kocoura na kočkolit?

Od: lucka321* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám kocoura jsou mu 2 roky. Rasa: Kočka domácí. Dříve před tím spal venku a na den byl doma. Takže jeho výkaly byly venku. Ale teď, co se uzdravuje z podchlazení. Teda jestli jste četli mojí minulou otázku. Tak Vám můžu oznámit, že Macík je na tom mnohem líp. Už má normální teplotu, sám chodí, nemotá se, sám pije... Ale jídlo mu trošku musíme cpát, protože on si to jen trochu olízne. Potřebuje hlavně nabrat sílu a tak mu to dáváme. No jo, problém je v tím, že začal chodit na určité místo v obyváku. Jelikož už nemůže ven, jinak by zase pochládnul. Tak tam nespí, tudiž každou noc něco udělá. Samozřejmě, že je na chvilku s námi venku. Ale ta noc je pro něho dlouhá a nevydrží to a jde si na to svoje místo. Koupili jsme mu záchod, ukazovali jsme mu ho, dávali ho do toho. Však na jiného místo než on chodí.. To je právě problém, no ale přeci nebudu dávat záchod do obyváku?!... Takže Vás prosím o radu, co mám dělat? Jak ho to naučit?

Děkujeme za všechny odpovědi :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já bych zkusila mu ty noční výkaly dát do kočkolitu. Kočky na toto reagují celkem dobře. Dveře do obýváku bych na noc zavřela, aby se nemohla vyprazdňovat na jejím vybraném místě. Několkrát za den jí přiveďte ke kočkolitu a ona by měla v noci do něho vykonat potřebu.

hodnocení

2x

Zkuste ho na noc zavírat třeba do koupelny i s miskama na vodu a s krmením,s nějakým pelíškem a s tím záchodem.My když jsme si domů přinesli naši kočku,tak jí bylo už šest let.Asi čtyři dni jsme ji takhle nechali zavřenou jenom v koupelně.Hned chodila na záchod a když jsme ji potom pustili po celém bytě,tak zůstala čistotná a chodí jen do koupelny na svoje wc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]