Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hubertova jízda - zvládnu ji?

Od: sofieee odpovědí: 3 změna:

Ahoj, dnes se mi nečekaně naskytla možnost, že bych již zítra mohla jet hubertovu jízdu. Ale problém je, že nevím, jestli to zvládnu. Je mi patnáct, na koni jezdím rok a půl, ale ještě neskáču, proto bych jela jízdu bez skoků. Ale zvládnu i tu? Kobylka, na které pojedu, je sice hodná, ale já ji moc neznám a nevím, jak se bude chovat v přítomnost tolika koní, jestli nepoběží až moc rychle, nebo prostě jestli něco nezkazím.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cookie*
hodnocení

1x

Ahoj, tvuj koník by na ni měl být připraven fyzicky a socializován mezi koňmi, tím myslím na vyjížďce. A na Hubertu jezdí celkem dost koní, takže počítej s tím, že si muže tvuj koník naskočit do trysku :) pokud si věříš že ho usedíš, zkus to. Já už jezdím 8 let a nejspíš pojedu také.

hodnocení

0x

Nic nezjistíš, dokud to nezkusíš. Jdi do toho. (Koneckonců co se může stát? Nic.)

upnikol
hodnocení

0x

To musíš vědět sama, ale určitě bych to zkusila je to neuvěřitelný zážitek! Byla jsem na ní před 14 dny a pořád ikdyž jsem spadla a byl to podvod (holkám z JK který to pořádal daly kratší časy) šla bych znovu.

TAKŽE TO ZKUS!

A určitě napiš zážitky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]