Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seno pro zvířátka domů a do lesa, kde koupit

Od: myslivec odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,prosímVás sháním seno,potřeboval bych jak pro domácí zvířata tak do lesa,nevěděl by někdo kde sehnat,kde koupit za rozumnou cenu, jsem z Trutnovska a okolí,děkuji za jakékoliv odpovědi či nabídky,omlouvám se,že nepíši na inzerci,nebo nevíte kam,n a jaké stránky bych mohl na internetu jít-se sháněním sena?/Trutnov,Dvůr Králové n/L. a okolí,Děkuji,myslivec.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michalov*
hodnocení

3x

To brzo sháníte seno pane myslivče.A ještě za rozumnou cenu. *smich* A pro jaká domácí zvířata? Králíky,ovce...?Kdybyste dal vědět,tak bych Vám nechal nalisovat.jsem kousek od Dvora. ;) Teď ho mám ale už nafoukané na volno v stodole.Otavu jsem vyhodil. To seženete.Stačí se poptat někde v družstvě. Jsou balíky,že to můžete nechat i venku. Akorát to bude chtít mechanizaci,protože ty malé balíky co byly za totáče se už nelisují a nebo jen vyjímečně.

myslivec
hodnocení

Dobrý den pane Michalov,měl bych zájem o to seno,jestli by bylo tedy ještě k mání,potřeboval bych seno pro králíky a zvěři do lesa,říkáte,že máte seno volně,nešlo by,pokud by jste prodal,že bych si ho sám u Vás napytloval?Jinak bych se s Vámi spíše chtěl dohodnout třeba telefonicky,je možné.aby jste mi zavolal na604537394?Děkuji,inzerát jsem tady u nás také dal,ale nijak jsem nepochodil,moc by jste mi pomohl.

hodnocení

2x

Ted se to bude shanet brzo.
Jako spravnej myslivec jsi mel zacit v lete kdyz kazdej hazi travu na hromadu a nevi co s ni.

sebod*

lego. Dovolím si tě opravit :Teď se to bude shánět ŠPATNĚ. Jinak naprostý souhlas s Tebou. Přes léto se plno lidí zbavovalo trávy a někdy i sena. Jen tady kolem nás jsem viděla mockrát, jak lidé pálí a pálí. No a to jsem kousek od Dvora *zed*.

Dej inzeráty po vesnických prodejnách apod. Zajeď za lidmi, co chovají zvířata. Většinou znají lidi, kterým je líto seno pálit a mají ho doma. Ale i tak počítej s tím, že to co by Ti v létě lidi cpali zadarmo (nebo Ti ještě přidali nějakou kačku za odvoz), tak teď zaplatíš.

Dekuji za opravau, taky bych si to mohl po sobe precist.

Hlavne si dat bacha aby se nekdo rad nezbavil 15 let staryho sena za dobrou cenu.

Pokud ses od:
Brno zvirata.hyperinzerce.cz/...
Uherkse Hradiste zvirata.hyperinzerce.cz/...
Semily zvirata.hyperinzerce.cz/...
Tabor zvirata.hyperinzerce.cz/...
Liberec zvirata.hyperinzerce.cz/...
Jicin zvirata.hyperinzerce.cz/...
a uz me to neba:)

dejavu*
hodnocení

2x

Prodám seno, cena dohodou, Lestkov - Turnov, tel. 724 107 168
spechato.cz/...
Prodám seno - Ondříkovice u Turnova
zvirata.bazos.cz/...
Prodám seno, Mladé Buky - Trutnov
ifauna.cz/...
Prodám seno, Jičín, tel. 723603493
ostatni.bazos.cz/...
Prodám seno Jičín
zvirata.hyperinzerce.cz/...
Zde je vhodné zainzerovat poptávku
zemedelci.estranky.cz/...
web.agroweb.cz/...

hodnocení

0x

Dobrý den Myslivec. Můžete mi napsat, jaká cena sena, je pro Vás rozumná? Jedná se o balíkované seno.

uska*
hodnocení

0x

Pro domácí spotřebu šlo seno nadělat třeba na sousedovic zahradách. Počasí na sušení sena bylo super. Letos díky suchu tráva moc nevyrostla a byla řídká, tudíž sena je jak šafránu, málo kdo má na prodej. Když někteří hospodáři prodávali, tak hned balíky z pole, ne až je mají uskladněné. A letos rozumná cena za seno není, protože jej je málo. U nás se běžně prodával kulatý balík sena za tři stovky, letos to bylo za 600 - 700,- Kč. U nás v okrese k prodeji není ani kus.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Myslivče, obejděte okolní farmáře, koňáky, zemědělce. Jedna moje známá prodává seno v 15 kg balících za 40 Kč. Ale je to Teplicko. Určitě něco podobného bude i ve vašem okolí.

buss
hodnocení

0x

To se dívím, divím že myslivec chce seno. Kde jsou ty doby kdy sekli a sušili a nosili do lesa, dnes dostávají DOTACE, zemědělci tady neobdělávají okraje polí a sadí pro zvířátka. Nabízel jsem ať i posečou usuší zadarmo, u lesa, není zájem.

jokr
hodnocení

0x

Neporadím, ale i když jsem na opačném konci státečku tak vím, že je tu mnoho chalupářů, kteří by rádi, aby ta jejich tráva přišla k ně jakému užitku. Nechám stranou ty vesnické "případové", že musí mít všechno do pravého úhlu, zahradu Made In Přemek Podlaha. Já seču trávu kosou, místní domorodci už ani to neumí, mají křoviňáky... Usušené seno abych jim vnucoval a já mám být vděčný za to, že si ho ode mne vzali... Podivíni z pohraničí, no... Mrkněte po chalupářích... jenomže motor. sekačky odnaučily i naklepávání kos...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]