Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes v noci mým rodičům zemřela náhl šestiletá fenka kavkazského pasteveckého psa. V půl 7 večer ještě jedla v klidu, akorát prý divně štěkala. Kolem jsou tři vyzvrácené malé kolečka bílé pěny. Ale pes nikam nezalezl. Chci se proto zeptat, myslíte si, že to byla otrava, ona totiž co neni od nás nepozře to už máme vyzkoušené, teda nepozřela. Protože jestli jo tak až tu svini najdu tak jí vlastnoručně zabiju.
Nezávazně na sobě mi dva veterináři potvrdili, že by to mohlo být, podle té bílé pěny, nejspíš selhání srdce (infarkt), ale otravu anebo jinou zdravotní příčinu nelze vyloučit. Pitvy v těchto případech (otrava) prý dělají na veterinární správě, nikoliv u veterináře. Cítím s vámi a už jenom to vědomí, že byla otrávená, je skličující. Ale snad to tak nebylo.
poradte.cz/... Není to totéž? Já si myslím, že otrava nepostupuje tak bleskově. Na fleku. Jedy na tak rychlou smrt jsou drahé a nedostupné.
Jen můj názor.
Tak nakonec to byla torze žaludku bohužel si naši v noci ničeho nevšimli...a vet jim stejně řekl, že by to nejspíše nepřežila ale ankonec jsem cráda,že nebyla otrávená. Už mají novou čubičku 3 měsíční ještě si pro ní dneska jeli, protože vypadali, že to nepřežijou bez psa ...Všem moc děkuji za odpovědi
...
Ani mi neříkejte jak musela trpět, protože to mě děsí úplně neuvěřitelně a je mi z toho zle ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.