Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hrabání kytek

Od: sarka* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, měla bych prosbu o poradu mám 1 a půl roční fenečku yorkšíra a neustále mi hrabe kytky, když nejsem doma jak tomu zabránit? Děkuju všem

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den, Šárko. ;) Kytičky jsou většinou na záhonech. Chce to kolem záhonu dát dřevěné tyčky, stačí tři na velký záhon. Koupit pepřový sprej a tyčky postříkat. Pejsek si bude pamatovat, kde je pepř a k záhonkům se ani nepřiblíží. To samé se dělá kolem stromů, kam může některý pejsek, chodit čůrat. Vyzkoušeno u nás.

doplněno 15.10.12 04:22:

Když se jedná o kytičky doma, tak je to ještě jednodušší. Stačí špejle a potřít jí pepřem, dát do květináče. Vyzkoušejte.

borax*
hodnocení

0x

Zavřete ji tam kde kytky nemáte. Nebo je na nějaký čas dejte jinam nebo výš. Možná, až je vrátíte už nebude mít zájem.

hodnocení

0x

Ze zkušenosti vím, že tomu zabrání jen zamezení přístupu. Náš pes (křížený bernský salašník) má nějaké nornické sklony a dokud měl přístup na trávu, tak tam dokázal za noc vyhrabat něco jako tunel Blanka, Pomohl jedině plotek.

polinek*
hodnocení

0x

,,A kde je to doma v bytě? Nebo venku?

hodnocení

0x

Předpokládám, že když nejste doma a máte jorka, že je to hrabání doma. Psina se nudí a toto je bezva zábava. Hlína lítá, kytky taky, je to úžasná vůně, srandy kopec *haha*Neuděláte nic. Jen dát kytky z dosahu. Marné volání, je to tak.*placni*

bohemica*
hodnocení

0x

*srdce*Máte teriéra, od slova terra-země. Prostě teriéři mají sklon k hrabání. O odnaučování tohoto zlozvyku si tady najdete dost vhodných odpovědí.*srdce*

sarka*
hodnocení

0x

Děkuji doma v bytě je to hrůza všude hlína, ale zkusíme ten pepř ale děkuji. Jinak je to zlatíčko :) a převrací nám koš ale ten už dáváme¨. Nevím co to mám za psa lae u ostatních to přestalo a u nás stále ne snadjí to přejde asi je v pubertě koza moje :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]