Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak hodně koupat psa

Od: lendy* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den může se zeptat kolikrát se může za rok vykoupat vim z

že tato rasa se nemá moc koupat

doplněno 15.10.12 14:28:

Trpasličí špic

doplněno 15.10.12 14:29:

4 roky

doplněno 15.10.12 14:32:

takhle vypadá

Jak hodně koupat psa

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

lendy, to je mooooc pěkný pejsek. Takového pejska bych nekoupala vůbec. Jen když se v něčem vyválí. A to proto, že každý chlup má svou přirozenou mastnotu. Špína na chlupech nedrží. Jakmile chlup odmastíš, pejsek bude během chvíle jako čuňas, protože na odmaštěném chlupu bude špína a smrad držet. Takhle jsem to měla u kníračů. Sprchou jsem umyla jen podvozek. Packy, bříško a když bylo potřeba, tak i prcinu. Ale vykartáčovat častěji, to je potřeba. Kožíšek provzdušnit a zbavit línajících chlupů.*jasne* A když zasmrděl jako pes, dostal Pangamin, pivní kvasnice. A také je chtěl. Jinak o ně zas až tak nestál. Jen ze záchtivnosti, když je jedly dcery na akné.

doplněno 16.10.12 21:15:

Mluvím o vašem pejskovi a o pejscích s podobným typem srsti. Artemukova pejska, který má spíše vlasy, maltézáčky, pudly, jorky, kteří jsou také vlasatí je třeba koupat poměrně často. Ve speciálním šamponu s norkovým olejem. ;)

artemuk*
hodnocení

2x

Take koupu podle potreby a nezda se, ze by to skodilo. Ovsem vyhradne psim samponem a protoze mame hunace, tak samponem na dlouhosrste pejsky.

doplněno 15.10.12 21:16:

Chtela jsem vlozit obrazek, ale nejak mi to nejde :(

doplněno 15.10.12 21:17:

prece se podarilo :)

Jak hodně koupat psa #2

hodnocení

2x

Velmi mě potěšila odpověď Babkyzov. Dotaz jsem četla už dříve, ale neměla jsem odvahu napsat nekoupat vůbec (kromě po vyválení se v leklé rybě a podobných psích parfémch). Pokud se totiž někde zmíním, že psa nekoupu, jsem považována za čunče největší.

Před tímhle současným pejskem jsme jich rodině mívali víc. A maminka stále koupala a psi velmi brzy zase smrděli a byl to začarovaný kruh. Prostě čím častěji se koupe, tím dříve pes začne smrdět. Zpětně získaná zkušenost.

Asi bychom koupali i tohoto, ale měl kožní problémy a doktor mimo jiné doporučil nekoupat. A tak jsem teprve po letech soužití se psy zjistila, že šamponování vlastně není potřeba. V létě se pes koupe sám v potoce a v rybníku.

Máte moc pěkného pejska. S tím mým měli možná stejného prapradědečka. Ale ten můj měl ještě i všelijaké jiné neurčitelné.

ohneta*
hodnocení

1x

Dobrý den, koupat se můžete každý den, tudíž 365x za rok. Ale prokládal bych to i sprchováním, ať vám to nezevšední.

fino97*
Tato otazka ma smysl pouze tehdy,pokud byste byla ciganka.To by vam mohla voda skutecne ublizit...
polinek*

psi se nemají koupat každý den,,,zmoknutí nevadí bez šamponu.

borax*
hodnocení

1x

Koupejte ho podle potřeby.Pokud bude špinavý nebo se vám bude zdát, že zrovna nevoní. Důležité je použít šampon určený psům a v zimě ho nechat pořádně proschnout. Nevím proč by se tato rasa měla koupat míň často. Prostě podle potřeby.

dolphin*
hodnocení

1x

vseobecne bych pejska moc nekoupala, nejradsi jsou ve svém vlastním pachu :)

ladaadal*
hodnocení

0x

Tazatelka zřejmě přehnala to koupání a rasa zmizela ze světa. Nebo aspoň z Poraďte.*smich*

Odpověď: tohle už bylo moc.*haha*

fino97*
ano..asi koupala,až dokotupala..

hodnocení

0x

lendy, jakého máš pejska, jak je starý? Jakou rasu? Prosím, bez zkratek! ;)

stribrnak*

králíky nekoupat!

buss
hodnocení

0x

Juj, různých ras mááme.

pt®
hodnocení

0x

"lendy", ten je krásný. Pokud ho máte v bytě, tak jen utřít tlapky a vyčesat. Máme sousedku s takovým psíkem, ale bílým. mají ho hlavně vevnitř doma v domečku, ale běhá v létě na zahradě a neříkala nikdy, že by ho často koupala. Jedině, kdyby se v něčem vyválel, jak píše "babkazov". - pt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]