Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes - padá mu jedno ouško

Od: fiedlerova12hana odpovědí: 3 změna:

Mám yorkšírka, je mu 7 měsíců a padá mu jedno ouško. Dávám mu kalcium a podlepuji. Po odlepení mu vydrží stát tak 2 hodiny.

Poraď te

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

katerina77*
hodnocení

1x

S tim vapnikem opatrne, na usi to nejspis nepomuze a nadbytkem muzete steneti dost uskodit.

martina0*
hodnocení

0x

Máte ho papírového? na výstavy? pokud ne poradila bych vám mu nechat ouška jak jsou :) myslím, že pro pejska to není žádná slast, když mu je podlepujete a různě "násilníte" a stejně jak píšete efekt žádný.

Já mám psa, kterému by původně uši vůbec stát neměli. V jeho půl roce mu stálo jedno a všichni ho obdivovali jak je roztomilý a jiný... Nakonec se mu postavily obě a jen občas, když je unavený mu jednou ouško spadne :) Buďte ráda, že máte doma úžasnou psí dušičku a uši nechte ušima :)

hodnocení

0x

Má pejsek uši z jedné třetiny ostříhané? Spíše oholené, lidským holítkem? *hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]