Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, do jaké třídy patří Friskies? (ekonomické,prémiové,superprémiové)
Všude na netu hledám a nemůžu to vykoumat.
P.S. Nechci to samozřejmě kupovat (je to hnus!). Jen se tak ptám.
Děkuji za vaši reakci.
Náš kocour taky na tom jel, ale po čase jsem zjistila, že je to pro čičiny absolutně nevyhovujicí
Nedávají tam kočičí kokain. Dávají tam obilí, barviva a kdo ví co...
já krmín "naše" kočky a ještě spoustu dalších příživníků bezdomovců a tak se mi nechce kupovat drahé krmení...
Vyzkoušela jsem toho víc - ale to nejlevnější nežerou,kitekat nežerou, wiskas taky frfňaj, koupila jsem Mícu - tak to absolutní odpor - ani se teda nedivím - smrdí i mi...
ale Friskies... to luxujou teda rychle... A jsou pěkný, lesklou srst, vyžraný na zimu - dobrý...
doplněno 12.10.12 12:50: ještě obrázek
.
Ta Míca je prostě humus! Koupila jsem to mému venkovnímu Mourkovi a ten akorát ohrnoval nad tím nos. Ani mi toho nebylo škoda, protože byla za to velmi nízka cena, ale ten podíl masa je celkém i dobrý. Smrdí to hrozně! Kdyžsi koupíte Mícu Salmon tak to je fakt zápach i mému kotěti to smrdělo...
Musím se vám, ale k něčemu přiznat Moje kotě zpočátku taky žralo Friskies, protože bylo na to naučené u budoucího majitele.
Každopádně taky doporučuji Purina Cat Chow a později taky zajdu po Brit Premium.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.