Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, do jaké třídy patří Friskies? (ekonomické,prémiové,superprémiové)
Všude na netu hledám a nemůžu to vykoumat.
P.S. Nechci to samozřejmě kupovat (je to hnus!). Jen se tak ptám.![]()
Děkuji za vaši reakci.
Náš kocour taky na tom jel, ale po čase jsem zjistila, že je to pro čičiny absolutně nevyhovujicí![]()
Nedávají tam kočičí kokain. Dávají tam obilí, barviva a kdo ví co...![]()
já krmín "naše" kočky a ještě spoustu dalších příživníků bezdomovců a tak se mi nechce kupovat drahé krmení...
Vyzkoušela jsem toho víc - ale to nejlevnější nežerou,kitekat nežerou, wiskas taky frfňaj, koupila jsem Mícu - tak to absolutní odpor - ani se teda nedivím - smrdí i mi...
ale Friskies... to luxujou teda rychle... A jsou pěkný, lesklou srst, vyžraný na zimu - dobrý...
doplněno 12.10.12 12:50: ještě obrázek ![]()
.
Ta Míca je prostě humus! Koupila jsem to mému venkovnímu Mourkovi a ten akorát ohrnoval nad tím nos. Ani mi toho nebylo škoda, protože byla za to velmi nízka cena, ale ten podíl masa je celkém i dobrý. Smrdí to hrozně! Kdyžsi koupíte Mícu Salmon tak to je fakt zápach i mému kotěti to smrdělo...![]()
Musím se vám, ale k něčemu přiznat
Moje kotě zpočátku taky žralo Friskies, protože bylo na to naučené u budoucího majitele.
Každopádně taky doporučuji Purina Cat Chow a později taky zajdu po Brit Premium.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.