Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kralicek pšíká

Od: jaja17let odpovědí: 4 změna:

Muj kralicek pšíká? bud to ma ze sena ktere prasi, ale kalitnejsi nemohu sehnat .. ale je divne ze psika i mimo klec co mam delat? Dekuji .) (veterinar?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

axlik*
hodnocení

2x

Nemůže být nachlazený? Zkus mu udělat čaj (podávat studený) s medem a jestli má prašnou podestýlku zkus tu, co se používá pro kočky.

hodnocení

0x

Seno jsem nikdy nedávala jako podestýlku, pouze do jesliček. Můžete seno po vytažení ze sáčku mimo klec trochu otřepat a poté dát jesliček. Jest-li kupujete seno v tom malém sáčku, tak si kupte větší balení, většinou bývá kvalitnější a vyjde to i levněji. Pokud máte jako podestýlku piliny, tak některé králíčky to dráždí. Já jsem dávala peletky, dobře sají moč. Rýmu králíček nemá?

jaja17

rýmu? to nevím :( ale mozna trosku jo kape mu z nosankujenom kdyz pšíkne.. podestylka no, dáme mu tam seno a otrepeme ho a a me ho s velkych baleni..ale on si dycky jakoukoliv podestylku odhrne a spi na hole kleci.. :D jinak chodi na zachudek s granulkama do pohlcuji pach v tom problem neni... ale Karlicek pšíká i mimo klec... a dycky si utre cumacek..

Ahoj Jájo. Jak bylo zde již řečeno, může to být alergie, či nachlazení. Přesně to dovede říci jen veterinář. Zajděte s králíčkem na prohlídku, je lepší nic nepodcenit, když člověk neví, co přesně mazlíčka trápí.

doplněno 08.10.12 09:44:

Veterinář si poradí s nachlazením i případnou alergií, poradí nejlépe...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]