Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, prosím o Váš názor, které granule jsou lepší pro molosovitého psa (Cane corso). Delikan nebo Brit? Na cvičáku nám poradili Delikan, ale pes po nich nepřibírá, spíš hubne. Slyšela jsem, že Brit jsou kvalitní. Popřípadně, které granule by mohly být pro psa též dobré? Děkuji, budu ráda za každý názor.
V segmentu superprémiové vychází nejlépe v současné době ACANA - narozdíl od konkurenčních značek obsahuje vysoký podíl masa. V segmentu prémiové pak Brit - nabízí optimální poměr cena/kvalita.
Delikanu se vyhněte obloukem, výrobce ani nezveřejňuje složení na internetu. Tyhle granule jsou pravděpodobně z potravinářského odpadu!
Delikan je svinstvo. Jednou mi je chlápek na cvičáku bez mého svolení dal mému psovi, když jsem si procházela překážky a pes byl uvázaný. Můžu Vám říct, že horší noc jsem nezažila. Pes měl takový průjem a zvracel, že jsem to u něj nikdy nezažila. Takže pokud svého psa milujete a nechcete ušetřit na něm každou korunu, tak zkuste Royal canin. Používám je léta a můžu říct, že jsem s nimi opravdu spokojena. Brity jsem taky kdysi měla a náš psík měl po nich kašovitou stolici, tak nám veterinář poradil právě ty Royalky a můžu říci, že problém se stolicí vymizel. Pes má po nich krásnou srst a navíc stolice tak nezapáchá.
Otestujte je oboje. Hlídejte si jakou bude mít pejsek stolici - konzistenci a množství.
Občas se mi stávalo, že po "nekvalitních" granulích ( značku neuvedu, ale mnohde jí vychvalují jako super značku ) měl pejsem takové množství stolice, že to bylo skoro víc, než granulí, které snědl.
Pravděpodobně v něm nic nezůstalo a všechno šlo ven. To byly šišky jako od slona.
A na druhou stranu po otestovaných granulích bylo "vykaděné" množství jakoby to bylo od jezevčíčka.
Dobrý den hlavně nekupujte PEDIGRE (nevím jak se to píše) je to humus někdo tomu věří ale jestli chsete pro psa to nejlepsí tak kutujte : zoohit.cz/...
my krmíme k-9 jelikož je vyráběna z masa a ne z kuřecí moučky , jelikož je více druhů můžete si vybrat pro svého psa vyváženo formu stravy a aby hezka přibíral ,, ale ne moc
kikous007 - z čeho myslíš že je vyráběna moučka? čerstvé maso obsahuje až 80 procent vody a aby se dalo použít do granulí tak se vysuší a udělá se z něj moučka. Takže pokud máš na granulích napsáno že je tam třeba 50 procent masa, tak je to jen 10 procent moučky a pes by neměl jít pod 20 procent jelikož je masožravec
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.