Nejste přihlášen/a.
dobry den
potrebovala bych radu jak bych mnela odnaucit psa vit . delato kdyz odejdu ted jsem se prestehovala a mam novou praci.a nechtela bych abych mnela zbytecne problemy kvuli ni ze sousedama. dekuju za pripadnou odpoved anebo radu
Zamezte mu přístup k pampeliškám a přestane vít... I když nechápu, proč by to sousedům mělo vadit.
to vážně funguje? to opravdu neznám , na jakém principu se to zakládá?
doplněno 04.10.12 21:05: sem to ale idiot mě to nedocvaklo no jo opět "krásy" češtiny že
Víte, vít a výt jsou dvě rozdílná slova. Pochybuju, že váš pes je tak inteligentní, že by uměl vít věnce z pampelišek :D. Váš pes spíš vyje, což s pampeliškami nemá nic společného
dejavu-clanky.estranky.cz/... Ano, chování vašeho psíka se jmenuje separační úzkost. Dejavu, která o ní píše, byla nějakou dobu rádcem na téhle poradně a mě je líto, že to vzdala. Je lidský psycholog a hodně dělá se psy a hlavně pro psy. Jestliže se vám článek nezdá, zeptejte se strejdy Gůgla, co to separační úzkost je. A také separační úzkost u psů. A také jak na nápravu
Tak zrovna tohle není nejvhodnější. Ano, psa to odnaučí štěkat nebo výt, ale přestane být psem, bude to jen loutka. Jak by ti bylo, kdybys při každém sprostém slově, které řekneš dostal elektrickou ránu? Odnaučil by ses mluvit sprostě, ale začal bys navštěvovat psychologa. (to byl jen příklad, netrvrdím, že mluvíš sprostě, jen mě nenapadlo jiné přirovnání).
Trochu je to ovlivněno mým názorem, že pokud někdo má málo času na výchovu a musí pořizovat toto, neměl si vůbec pořizovat psa, měl si koupit plyšáka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.