Nejste přihlášen/a.
Přivezla jsem si z lázní, kde chovali africké šneky (achatiny) tři mláďata. Pořídila jsem pro ně skleněné akvárium 60/30/40. Na netu jsem nastudovala co potřebují. Nevím si však rady jak s přitápěním na minimálně 22°C. Nechci kupovat drahá topidla (folie, žárovky atd. Zatím to řeším tak, že se snažím mít v místnosti 22°C a přitápím jim malou 16 W kulmou na vlasy když ve dne spí. Ožívají se setměním a to pak nejde. Také by se dalo přitápět 60 W lampičkou přes sklo, ale to je spotřeba energie a teplo jde také do místnosti. Nyní jsem koupila v Kauflandu pokojový termostat za 199 Kč ale asi ho vrátím. Musí být v terárku aby měřil teplotu a asi by mu vadilo vlhko? A pak ještě k tomu topidlo a jsem tam, co jsem byla - dokoupit drahý topný kabel nebo topnou folii. Díky moc za radu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.