Nejste přihlášen/a.
Mám 9 týdenní kotě. Když jsme si ho přinesli tak chodilo normálně na záchůdek, ale to bylo jenom v jedné místonstí po páru dnech, když už bylo zvyklé na vše tak jsme ho pustili do jiných místností. Kotě začalo čůrat mimo záchod a taky se pár krát vykakalo. Na záchod ho pořád dáváme. Chodí na kočičí wc, jenže stane se, že čůrá po bytě
Nevíte náhodou jak tomu zabránit? Chceme aby kotě chodio JENOM na kočičí Wc! Když se to nespraví tak rodiče mohou kotě vyhodit ven a to by nebylo zrovna dobré řešení.
Prosím, prosím pomozte! Stalo se vám to taky? Jak jste to vyřešili? Jsem z toho na nervy, všichni šlapeme do loužiček
Myslíte, že se to časem sparví a bude chodit normálně na kočičí wc? Není to tím, že kotě je malé? Všechno bylo dobré, opravdu! Děkuji za jakoukoliv vaši odpověd.
Je to tím, že se mu záchůdek nebo stelivo nelíbí. Nebo čistota v jeho wecku. Nebo něco u vás. hanazertova.cz/...
A je v tom WC nějaká vrstva steliva? Několikrát jsem teď viděl kočičí záchod s půl cm steliva a příslušným smradem.
Jo, jo má toho hodně. Už chodí normálně, protože jsem ji dala veeelmi masovou tyčinku
. Ale je fakt, že jak je toho steliva málo tak to děsně smrdí! Fůj!
Anetko, umíš s tím stelivem zacházet? Jaké máš? Takové, které udělá z čuránek hrudku? Lopatkou se ta hrouda vybere a hovínko taky. Do sáčku a do popelnice. Nevysypává se všechno. Jak jsem pochopila z tvého psaní. Takže nasypej pořádnou vrstvu a vybírej jen hroudy, nejlépe 2x za den. 2x do týdne, až vybereš to znečištěné, přesypej čisté stelivo do něčeho, záchůdek strč pod sprchu, vypláchni horkou vodou, stříkni nejlépe Savo-čistič wc, sjeď to štětkou na záchod a zase horkou vodou vypláchni. Nechej okapat a vyschnout a pak nasypej to staré stelivo.
Jestliže to tak děláš, omlouvám se za zbytečnou přednášku. Jestli ne, tak to takhle dělej a neexistuje, aby byla loužička někde jinde.
My máme silikagelové stelivo, ale nejsem na to sama, protože jsem dítě Mě s tím pomáhají rodiče
. Ale už chodí na záchodek kočička normálně. Možná, že to byl jen nějaký omyl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.