Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čůrá mimo záchod

Od: anetka123* odpovědí: 8 změna:

Mám 9 týdenní kotě. Když jsme si ho přinesli tak chodilo normálně na záchůdek, ale to bylo jenom v jedné místonstí*stop* po páru dnech, když už bylo zvyklé na vše tak jsme ho pustili do jiných místností. Kotě začalo čůrat mimo záchod a taky se pár krát vykakalo. Na záchod ho pořád dáváme. Chodí na kočičí wc, jenže stane se, že čůrá po bytě*sok* Nevíte náhodou jak tomu zabránit? Chceme aby kotě chodio JENOM na kočičí Wc! Když se to nespraví tak rodiče mohou kotě vyhodit ven a to by nebylo zrovna dobré řešení.*nevi* Prosím, prosím pomozte! Stalo se vám to taky? Jak jste to vyřešili? Jsem z toho na nervy, všichni šlapeme do loužiček:( Myslíte, že se to časem sparví a bude chodit normálně na kočičí wc? Není to tím, že kotě je malé? Všechno bylo dobré, opravdu! Děkuji za jakoukoliv vaši odpověd.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zelvak007*
hodnocení

0x

Ahoj. Opravdu by byli tvoji rodiče schopni vyhodit koťátko ven? *bzum*

Myslím, že ne.. To by nebylo řešení. Koťátko má v devíti měsích ještě čas naučit se na záchůdek;)

doplněno 26.09.12 18:37:

* Omlouvám se. Samozřejmě devítitýdenní :)

doplněno 26.09.12 18:37:

* devítitýdenní

hodnocení

0x

Je to tím, že se mu záchůdek nebo stelivo nelíbí. Nebo čistota v jeho wecku. Nebo něco u vás.*hej* hanazertova.cz/...

anetka123*
hodnocení

Jenže kotě chodí na záchod normálně kadit a čůrat, ale občas vidíme loužičku mimo záchod.*nevi*

kejki
hodnocení

0x

A je v tom WC nějaká vrstva steliva? Několikrát jsem teď viděl kočičí záchod s půl cm steliva a příslušným smradem.

anetka123*
hodnocení

Jo, jo má toho hodně*jasne*. Už chodí normálně, protože jsem ji dala veeelmi masovou tyčinku:-P. Ale je fakt, že jak je toho steliva málo tak to děsně smrdí! Fůj! *smich*

Anetko, umíš s tím stelivem zacházet? Jaké máš? Takové, které udělá z čuránek hrudku? Lopatkou se ta hrouda vybere a hovínko taky. Do sáčku a do popelnice. Nevysypává se všechno. Jak jsem pochopila z tvého psaní. Takže nasypej pořádnou vrstvu a vybírej jen hroudy, nejlépe 2x za den. *jasne*2x do týdne, až vybereš to znečištěné, přesypej čisté stelivo do něčeho, záchůdek strč pod sprchu, vypláchni horkou vodou, stříkni nejlépe Savo-čistič wc, sjeď to štětkou na záchod a zase horkou vodou vypláchni. Nechej okapat a vyschnout a pak nasypej to staré stelivo. *placni* Jestliže to tak děláš, omlouvám se za zbytečnou přednášku. Jestli ne, tak to takhle dělej a neexistuje, aby byla loužička někde jinde. *jasne*

anetka123*
hodnocení

My máme silikagelové stelivo, ale nejsem na to sama, protože jsem dítě*smich* Mě s tím pomáhají rodiče*hi*. Ale už chodí na záchodek kočička normálně. Možná, že to byl jen nějaký omyl.

Anetko, já vím, že jsi dítě. Dej toto mé povídání přečíst rodičům. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]