Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

mam 6mesicni stene boxera

Od: boxer* odpovědí: 7 změna:
Dobry den chci se zeptat jakou velikost klece si mam poridit na nemeckeho boxera.jsou ji teprve 6mesic a ja uz mam skoro zniceny byt.uz nevim jak dal tak bych byla rada za pomoc dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

3x

Žádnou. Pes v bytě do klece nepatří, a boxer už vůbec ne. Je to živé, tvrdohlavé a aktivní plemeno, a pokud si nevíte rady a psa neumíte vychovat, klec Vám nepomůže. Docílíte jedině toho, že pes bude nešťastný - a nejspíš se bude chovat tím hůř.

Zajděte s ním na cvičák, kde Vám poradí, co a jak.

mowla*
hodnocení

2x

KLEC?

Psa musíš cvičit - to sis myslela, že si pořizuješ plyšáka?

Zajdi na cvičák, ať se naučíš, jak se chovat k psovi -a pak nauč psa, jak se on musí chovat k tobě, tvému bytu, tvému okolí, jiným psů, jiným lidem... A nebo psa někomu věnuj, protože tě jinak zakousne...

hodnocení

2x

Dobrý den, Boxer. Žádný, vůbec žádný pes nepatří do klece. Německý boxer, to není pes na mazlení. V 6 měsících, už měl být boxer na cvičáku, měl ovládat všechny základní povely. Žádné ničení bytu. Jakmile zavřete tohoto psa do klece, stane se z něj velmi zlý a agresivní pes. Pak se může stát, že při procházce, pes může napadnout Vás, nebo kolem jdoucí dítě, nebo dospělého. Podle Vašeho psaní, vypadá to, že psa nezvládáte. Dějte psa někomu, kdo se mu bude věnovat, cvičit ho, dá mu každodenní zátěž, a volnost pohybu. Tak můžete v pohodě přežít Vy i pes. Jen můj názor.

bohemica*
hodnocení

1x

*srdce*Půlroční štěně boxera je prostě štěně se vším, co k tomu patří. Boxer je temperamentbí plemeno, velmi aktivní a citlivé na samotu nebo "vyloučení" ze smečky-rodiny. Pokud neunavíš štěně nějakými vhodnými aktivitami ve volném času aby byl potom doma v klidu, těžko radit. Samozřejmě potřebuje správnou výchovu a výcvik, ale nebude to hned. Klec je jen pomůcka v nejzašším případě, kdy v ní můžete psa ponechat zavřeného jen na nezbytně dlouhou dobu, mnohdy i v zájmu jeho vlastního zabezpečení. Někdy pes při demoličních aktivitách může být obětí úrazu el.proudem nebo sežrat jedovatou kytku, či čisticí prostředky atd. Velikost klece musí odpovídat místu na pohodlný odpočinek, umístění misek s vodou a krmením, není to výběh nebo kotec v bytě. Než přistoupíte k tomuto řešení, zkuste omezit štěněti pohyb po bytě v době vaší nepřítomnosti, nechte ho třeba jen v chodbě- předsíni ap. A odstraňte z jeho dosahu věci, které by mohl ničit.*srdce*

ladaadal*
hodnocení

1x

Velikost by stačila asi tak 10x15 metrů a plná hraček. Pokud se ti taková nevejde do bytu, pedej inzerát, že daruješ pejska do dobrých rukou a pouze do rodinného domku se zahradou.

Teda dřív mi to nějak nepřišlo, ale je možný, že existuje tolik lidí, co si nevím z jakého důvodu pořizují zvířata, aniž by měli tušení, jak se o ně starat, co potřebují a podobně? Proč si nekoupěj plyšovýho mědvěda, na kterýho si večer lehnou, to kvůli nim musí trpět živá bytost? No, nikdy jsem nebyl nějaký zastánce ochránců přírody, ale v některých případech by teda bylo dobré zasáhnout.

Malej byt a do něj ještě klec. Kup takovou, ve které pořídíš alespoň měsíc trávit každé odpoledne od příchodu ze školy až do večera než jdeš spát - budeš vědět, jak v ní je tvému psu.

hodnocení

1x

Omlouvám se, nečetla jsem důkladně odpovědi a tak se možná budu opakovat.

Pro žádného psa, pro žádné štěně není vhodná klec. V kleci je jen tygr v ZOO a i toho je mi líto.

Malý boxerek se učí, poznává svět kolem sebe. Měl by mít k dispozici spoustu hraček, často chodit ven a také min. 1 x týdně na cvičák. Třeba u nás nedaleko je kynologický klub s úžasnou paní vedoucí a tam se pejsci naučí, co je třeba. Chce to čas a důslednost.

Nebo když jste byla malá a třeba stáhla ze stolu ubrus s talířem či vázou, také Vás rodiče pak strčili do klece? Pejsek je vlastně stejné mládě, jako malé děcko, učí se, objevuje svět a občas se mu prostě stane nějaký malér. To tak bývá.

Jestli se mu nechcete nebo nemůžet věnovat, neměla jste si jej brát. Je to pes temperamentní, plný života, rychlý, je rád, když se mu někdo věnuje. Pokud by u Vás seděl v kleci , takový život pro něj nemá cenu. To jste si měla koupit raději figurku Spejbla nebo Hurvínka na gauč. Jaga.

doplněno 25.09.12 12:54:

Nechci škemrat, ale pokud opravdu budete uvažovat o kleci, dejte mi raději toho pejska. Bydlím na vesnici, máme zahradu, se psy to umím. Přede 2 lety mi umřel stářím labrador Aron a od té doby pejska nemám. Kdybyste věděla, jak mi je smutno...

korina*

musím reagovat. Pobouřilo mne čtení onoho článku a otázky jak velkou klec na BOXERA! My měli boxerku 12 a pul roku, tak si dovolím napsat že boxer je to nejlepší , nejhodnější a nejchytřejší plemeno. Nikdy po nikom nevyjela , trpělivě snášela lezení a otravování dvou malých dětí. Akorát některým psům nebyla sympatická. Prosím , dávám za pravdu všem kteří píši že na žádného psa se neplánuje bouda. Pouze u domu muže mít kotec s velkým výběhem.A jestli vám devastuje byt , nudí se , málo se jí věnujete. domluvte se s paní která si ji veme , bude na zahradě a hlavně bude milovaná a naučí se to co má ve svém věku znát. Korina

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]