Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
mohla bych se zeptat jak přimět psa na psí záchod
Jak je starý, jaká je to rasa, jak dlouho a jak často s ním býváte venku? Je to pes nebo fenka? Jak vypadá jeho záchůdek?Nemělo by to být problémem. Je to čistotný pes, lkterý nečurá všude po bytě, ale jde do ústraní a do tmy. Stydí se za to.
Bez všech informací, bych začala jako u štěňat. Vytřít podlahu voňavým prostředkem a místo kolem jeho wecka ne. Do wecka noviny nebo plenu nebo podložku namočenou v jeho moči. Tím pochopí, že je to správné místo. Jestliže máte už wecko a on chodí jinam, není to správné wecko. Já jsem dávala štěňatům vysloužilý plech z trouby a na to noviny.
Jeho záchůdek umístěte do koupelny, kam chodí a ne tam, kde si myslíte vy, že je to správné místo. Až odpovíte na mé dotazy, můžeme se zamyslet dále.
Myslím si, že tak starý pes už dávno dělá potřebu pouze venku ale jedni tu mají čivavu (původně jsem se domnívala, že morče) a ta ven nechodí snad vůbec, nemá záchod ale pouze dětskou přebalovací podložku a na ni plenu. Chtěli aby chodila na otevřené kočičí wc ale nezvládla to. Říkáte, že chodí jen na jedno místo tak zkuste na to místo dát plenu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.