Nejste přihlášen/a.
Chci si koupit Anglického Kokšpaněla, díval jsem se na různe boudy na internetu, a nějak se mi nezamlouvá jejich cena, nemáte někdo nějaký návod?
Pochopitelně, ceny psích boud jsou poplatné tomu, že chovatel pro svého miláčka nelituje peněz! Ale udělat psí boudu není nic problematického a troufám si říct, že to jde bez problémů i při použití pouze ručního nářadí. Ovšem zkracovačka, přímočarka a třeba okružní pila práci výrazně ulehčí. Já jsem dělal také boudu pro kokříka, našel jsem si na internetu přibližné rozměry a podle nich jsem to spáchal. Už ji nemám, poté, co pejsan umřel, darovali jsme ji.
Dá se říct, že ta má bouda byla zhruba o něčem takovém :
Dobrý den, Marti. Tady je hodně vzoru domečků pro psa, záleží na velikosti, jakou chceme. Při stavbě boudy je dobré počítat, že náš miláček, může hodně vyrůst, aby se do boudy vešel.
doplněno 23.09.12 22:05:Tady je i video, přímo na boudu, jak jí dělat.
doplněno 23.09.12 22:09:Tady je bouda z palubek. Krok za krokem, jak se dělá, video.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.