Dobrý den,dnes jsem koupila našemu skoro sedmitýdennímu štěňátku zlatého retrívra granule Anka.Chtěla jsem granule pro štěňata velkých ras a paní mi dala pro šťěňata malých a středních ras.Když jsem do obchodu volala řekla mi že to nevadí,že se to téměř neliší.Chci se zeptat jestli je to pravda,nechtěla bych udělat ve výživě šťeňete chybu.Nebo mám koupit i to pro štěňata velkých ras a aspoň mu to míchat?Za radu předem děkuji
Není třeba se děsit... na obalu je jistě vyznačena váha a denní příděl, to stačí dodržet a po skrmení kup patřičné krmivo. Jinak samozřejmě mícháním nic nezkazíš. Upozorňuji spíše na to, že by pes měl být naučen jen na jeden druh krmiva (včetně značky), změna nikdy nedělá dobrotu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.