Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké krmivo pro kočky vs cena

Od: anetka123* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, kolik stojí 800gramů Whiskasu? Porovnávam si totiž ceny s Brit Premium a Whiskas. Doporučíte nějaké kvalitní krmivo?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

borax*
hodnocení

2x

Anetko, Whiskas se odpad! Kupuju kočkám Chicopee, vypadají velmi dobře (granule i kočky) :) ale sem tam jim přilepším masem a vnitřnostma.

hop®
hodnocení

2x

Anetko, vykašli se na značky, které Ti cpou v televizních reklamách, jsou to většinou humusy, které by ani člověk nežral. Kvalitní papání pro kočku nebo psa bývá daleko kvalitnější než konzerva pro lidi. Určitě se svým zvířecím kamarádem chodíš k veterináři, na kontroly nebo očkování, tak se zkus zeptat, co by vet doporučil(a) a pak nás informuj. A pokud volbu Tvého veterináře odsouhlasí i tato poradna, tak to bude "asi" velmi rozumné... :)

anetka123*
hodnocení

Jasně! Vždyt veterinář má být vždy po ruce! Ale pujdeme na očkování až za týden, protože kotátko budeme ještě odčervovat Strongholdem. Zeptám se veta na nějaké granule*placni*

hodnocení

1x

Dobrý den, Anetko. Porovnáváte ceny krmiva u různých značek. U psa, kočky, je důležité, jaké jídlo jim bude chutnat a jaký budou mít po jídle kožíšek. Kožíšek zvířete ukazuje, jak je krmeno. Podle toho, kupujeme granule a jídlo pro zvířátka.

Našim psům chutná krmení, Proplan. Kožíšek mají nádherný. Nedá se dívat jen na cenu jídla, některé značky, jsou sice drahé, ale nic moc zvířatům nedají, ani jim moc nechutnají. Jen můj názor.

ducati996*
hodnocení

1x
Jak už tady někdo psal tak Whiskas a podobné komerční značky stojí za prd. Britky jsou kvalitní krmivo a není zas tak drahé.

hanher*
hodnocení

0x

Granule, nebo konzerva?

anetka123*
22.09.12 14:02
hodnocení

Granule

bena*
hodnocení

0x

Vím, že kočky známého granule komerčních značek ani opravdových značek nejí, pak akorát mraučí celý den. Ale ty levné z diskontu/super/hypermarketu , po těch se mohou utlouct.

To samé náš pes - levné granule sežere jak na posezení, ale značkové a ty "značkové" to mu tam člověk musel do misky cpát nějakou uzeninu a značkové Purina a ještě nějaké /z Anglie byly/, to taky mu moc nejelo.

Jediné co mu chutná z těch znakčových a "značkových" jsou Pedigree kapsičky.

Ono zvíře od zvířete je jiné hold...

wanesa*

Moje kočky jsou zvyklé od malička na Royal Canin(střídám více druhů)a když jsem zkoušela přejít na něco jiného,zkoušela jsem Brit Care,Hills-to byl úplnej propadák,i Wiskas-to by raději nejedly vůbec.No vyzkoušela jsem hodně vzorečků a teď se mi dostal do ruky vzorek CALIBRA CAT adult 34 pro kočky.tak jsem jim to nasypala do mističky a nestačila jsem se divit.Oba to snědly hned.

Cenově je to dostupné,recenze dobré.Takže kupuji 7kg na 545Kč a bude to určitě lepší než wiskas.Zkuste to.

kejki

Je to zvláštní, ale přímo to nefungovalo z Whiskas na Purinu One, ale přes Perfect fit to šlo. Ovšem Royal Canin pro mlsné a vybíravé kočky můžou i když jsou úplně nacpané. V současnosti Whiskas nejedí ani kdybych je prosil. Úplně přestali jíst kapsičky a konzervy z běžné nabídky.

Teď když Whiskas zdražili ani nemá smysl ho kupovat.

elisme123
hodnocení

0x

MY kdyz jsme meli nemocnou kocicku a vet nám rekl ze musíme zmenit granule na kvalitnejsí doporucil nám eukanubu, ale ta je dost drahá. Já mám doma "obycejné" vesnické kote a krmím perfect fit je to celkem dobré krmivo a cenove dostupný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]