Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebovala bych radu. Můj pes se poslední dobou hodně drbe na jedné straně tlamičky a má z toho uplně červený a mírně napuchlý koutek. Vždycky se na té straně tak nějak více drbal, má tam i jizvu, ale v poslední době mi přijde, že to dělá stále. Nemáte nějaký nápad, co by to mohlo být? Případně radu, jak to svědění (předpokládám, že ho to svědí) nějak odbourat?
Děkuji za každou radu
Má vpořádku zuby? Má dásně růžové nebo kolem zubů červené? Smrdí mu z huby? Jaká je to rasa, jak je velký a jak je starý?
Je mu rok a půl a je to malé plemeno - jack russell teriér. Zuby uplně bílé nemá, myslím, že se mu tam začíná něco usazovat a dásně má mírně červené ale není to žádná tragédie (ukazovala jsem to veterinářce před čtvrt rokem a říkala, že to není nic hrozného, že máme čistit od té doby se zoubky ani dásně nezměnily). Z huby mu moc nesmrdí
Moji pesani nemají moc rádi kartáček na zuby , takže jsem hledala jinou variantu čištění . Moc je mi osvědčil zubní gel pro psy ,, Clean Teeth gel Kit, desinfikuje , chutná a hlavně rozpouští zubní kámen , který je hlavní příčinou kazivosti zubů .Prstem nanesu na zuby a jak pes mlaská , tak se gel dostane i do mezizubí .K tomu koutku , nekousal klacík? Nemůže tam mít třísku?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.